Alles is bij het oude: Brad herontdekt het flirten, Angelina covert de mensenrechten

Aaf leest sterren

Angelina had 'a jolie good time' in Parijs, en deed Stormey Daniels het nu wel of niet met Trump?

Plezier

Er zijn weinig sterren die in een nieuwsbericht tegelijkertijd aandacht krijgen voor de exacte kleurnuance van hun lippenstift als voor hun recente werk voor de Verenigde Naties. We hebben het natuurlijk over Angelina Jolie, die volgens The Daily Mail deze week 'a Jolie good time' in Parijs had.

En dit deed Jolie allemaal voorafgaande aan en tijdens die jolie good time: ze bezocht met haar dochters Shiloh en Zaharah een vluchtelingenkamp in Jordanië, ze gaf in New York interviews over haar nieuwste film en ze vloog met haar zes kinderen door naar Parijs, waar ze een staaltje Jolie-multitasking deed: ze sprak Brigitte Macron over Jordanië en Syrië en nam een nieuwe reclame op voor Guerlain-parfum. Daarna ging ze met haar zes kinderen naar het Louvre. Dat laatste klinkt dan ineens als een ontspannend uitje. The Daily Mail noemt dit schema: 'zaken en plezier verenigen'.

Angelina Jolie. Beeld afp

Vragen wij ons af: hoe is het met Brad? De vorige keer dat wij hier over hem rapporteerden, had hij zich als leerling gemeld bij een wereldberoemde beeldhouwer en was dag en nacht aan het beeldhouwen. In zijn weinige vrije tijd werd hij manisch e-rokend gespot in zijn auto. Treurig.

Welnu, met Brad gaat het ook weer beter. Begin januari flirtte hij zomaar met een vrouw in de rij bij een koffiebar in Hollywood, aan wie hij zich voorstelde als William. 'Oh, you look like a Bradley', zei de vrouw gevat, waarna hij antwoordde: 'Well, that's my middle name.' Verder bood Pitt tijdens een benefietveiling 120 duizend dollar om een avondje Game of Thrones te kijken met Thrones-ster Emilia Clarke, maar werd overboden.

Kortom, Brad heeft het flirten herontdekt, Angelina covert de mensenrechten. Alles is geruststellend bij het oude.

Pop

Het is aan de orde van de dag dat vrouwen komen vertellen dat ze ooit naar bed zijn geweest met Donald Trump. Maar we hadden die bekentenissen nog niet gezien in de vorm van een poppenspel.

Op people.com stond een kop waar we twee keer naar moesten kijken: 'Stormy Daniels bevestigt via handpop dat zij 'seks met getrouwde man heeft gehad bij golftoernooi'.'

Poei, dat was een geval van even lezen en herlezen. Welnu, Stormy Daniels is een pornoster, maar dat had u al gezien aan haar naam. De man met wie ze seks had bij een golftoernooi, was waarschijnlijk Donald Trump. Da's ook logisch, anders is het geen nieuws. Maar dat van die handpop - hoe zit dat?

Stormy Daniels. Beeld afp

Nou, Daniels was te gast in de talkshow van Jimmy Kimmel, waar ze veel moeite had om toe te geven dat ze ooit naar bed geweest met Trump. 'Ik dacht dat dit een talkshow was, en geen horrowshow', zei ze toen hij haar begon te verhoren. In een interview gaf zij namelijk ooit toe dat zij het met Trump gedaan had, maar later ontkende ze dat - volgens bronnen werd ze daarvoor betaald door Trump.

Uiteindelijk liet Jimmy Kimmel haar met twee poppen die op haarzelf en Trump leken, een vragenspel spelen genaamd Never Have I Ever. Tijdens het spel vroeg Kimmel aan de Stormy Daniels-pop of ze 'seks had gehad met een getrouwde man tijdens een golftoernooi'.

En toen knikte de pop ja.

Verhelderend. Misschien is de handpop ook een handige nieuwe tool voor Nederlandse talkshows.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@volkskrant.nl.