Aanvullingen & verbeteringen

De maandag overleden islamkenner Nasr Abu Zyad was niet verbonden aan de Universiteit van Utrecht (Binnenland, pagina 10, 6 juli), maar aan de Universiteit voor Humanistiek in Utrecht....

De toenmalige TROS-directeur Gerard Dielessen (Opinie en Debat, pagina 22, 3 juli) moet zijn toenmalige NOS-directeur.

Niet gedeputeerde Theo Peters heeft verwachtingen gewekt bij de Vrienden van Vitesse (Binnenland, pagina 10, 26 juni), maar de toenmalige gedeputeerden Lily Jacobs, Hans Esmeijer en Johan de Bondt.

De kop ‘Helft Marokkanen pleegt voor 22ste ten minste één misdrijf’ (Binnenland, pagina 9, 26 juni) klopt niet. Zoals uit de tekst bleek gaat het om de helft van de Marokkaanse mannen.

China staat onder groeiende internationale druk om de koers van de munt te verhogen en niet te verlagen, zoals is vermeld in het artikel ‘Yuan toch niet omlaag’ (Economie, pagina 22, 21 juni).

Oud-Kamerlid Staf Depla (PvdA) is geen wethouder geworden in Utrecht, maar in Eindhoven (Binnenland, pagina 11, 17 juni).

Bij de recensie ‘Superieure kerkmoraal aan de kaak gesteld’ (Kunst, pagina 46, 22 juni) over de expositie van Hans Broek in het Stedelijk Museum Den Bosch is de naam van de auteur weggevallen. Het was: Lennard Dost.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden