Aanvullingen & verbeteringen

Bij het artikel over het Fawlty Towers Hotel (Intermezzo, pagina 29, 11 augustus) stond vermeld dat enkele foto's waren gemaakt door Martijn Beekman. Het betrof foto's van Paul ter Heyne.

Amphawa (Intermezzo, pagina 26-27, 11 augustus) ligt niet aan de Mekong. Bedoeld werd de rivier Maeklong.

In het interview met Willem Venema (V, pagina 3, 10 augustus) over de totstandkoming van Lowlands staat dat na de eerste editie een discussie ontstond over het voortbestaan van het festival. Deze discussie woedde echter vóór de eerste editie in 1993 toen de voorverkoop teleurstelde. Voormalig Mojo-directeur Leon Ramakers laat ook weten dat voor hem persoonlijk de continuïteit van het festival nooit ter discussie heeft gestaan. Verder wordt de suggestie gewekt dat Willem Venema dé grondlegger was van het festival. Venema was echter een van organisatoren die aan de wieg van het festival hebben gestaan.

De kop: 'Proces-Koch kan jaren duren' (Binnenland, pagina 11, 13 augustus) klopt niet. Bedoeld werd de voormalig Transavia-piloot Julio Poch.

In de kop boven het artikel over de woningmarktcijfers van ING (Ten eerste, pagina 2, 10 augustus) staat per abuis dat ING een verdere daling van de huizenprijs verwacht van 10 procent tot eind 2013. Dat is niet juist. ING verwacht een prijsdaling van 5 procent over de rest van dit jaar en weer een prijsdaling van 5 procent volgend jaar.

undefined

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden