Aanvullingen en verbeteringen

En de weerklank van die krantenstukken zag je ook terug in de toekenning van de P.C. Hooftprijs, in het feit dat hij als eerste niet-academicus hoogleraar werd in Nijmegen, en in het eredoctoraat in 2004 aan de Universiteit van Amsterdam (Kunst, 16 juni, pagina 11)....

Het bijschrift ‘De Gereformeerde Kerk in Barneveld’ (het Vervolg, 14 juni, pagina 25) klopt niet. Te zien is de kerk van de gereformeerde gemeente.

‘Het kabinet heeft hiervoor inmiddels 20 miljoen euro ter beschikking gesteld, waarmee in de vier grote steden en in Vogelaars ‘prachtwijken’ 1.500 conciërges kunnen worden betaald’ (Binnenland, 13 juni, pagina 2). Ook andere gemeenten in Nederland kunnen voor scholen aanvragen indienen voor financiering van conciërges en ander ondersteunend personeel uit dit bedrag.

In de column Zelfmedelijden van Ronald Giphart (Voorkant, 10 juni, pagina 13) wordt gesteld dat de wereldomroep geen verslag doet van het EK voetbal en de prestaties van het Nederlandse team. Dat is niet juist. Radio Nederland Wereldomroep zendt alle wedstrijden van het Nederlands elftal live uit en zet extra kortegolffrequenties in. Luisteren kan via kortegolf, satelliet en internet.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden