Aaf leest sterren

Vergeten kledingstukken bij de Grammy's en de indrukwekkende inname van een 'troubled teen star'.

Snorretje

De Grammyroddels, deze week. De meeste gingen over de kledingkeuze van de aanwezige sterren. Sommige hadden te weinig aan, anderen het verkeerde en Madonna droeg haar grill. Een grill, dat is gouden versiering op je tanden. Die staat vreemd bij een middelbare vrouw (verder gekleed in een tuxedo en met haar goede oude variété-wandelstok die nog uit de Vogue-tijd stamt). Maar Madonna doet dat natuurlijk juist expres: 'It pisses everybody off when I wear my grill, so that's why I wear it.' O ja, da's waar ook. Daarom doet Madonna... alles. 'Ik heb al leren eten met mijn grill in', vertelde ze er ook bij.

Dat willen we graag eens zien.

Ander stijlnieuws: Steven Tyler (Aerosmith) heeft een snorretje. Paris Hilton (in doorzichtige jurk) en Rihanna (in gele zijden kaftan) waren vergeten om respectievelijk hun onderbroek en hun beha aan te trekken naar de Grammy's. Maar die vergeten wel vaker een kledingstuk. Beyoncé droeg wél een onderbroek, een zwarte string, maar daaroverheen niets, en werd daarom door het gehele internet een 'whore' genoemd.

Hopelijk is Beyoncé niet zo gevoelig als Ariane Grande. Zij keek terwijl ze op de Grammy-loper stond te poseren even op Twitter en zag dat haar jurk en kapsel door de massa's afgekraakt werden. Ze barstte ter plekke in huilen uit.

Maar de zieligste van de avond was Taylor Swift, die één nanoseconde dacht dat haar album Red een Grammy kreeg. Logisch dat ze het verkeerd verstond; het album van de eigenlijke winnaars, Daft Punk, heet RAM.

Sizzurp

Het was tijd voor een interventie, vonden rapper Usher en manager Scooter Braun over hun gemeenschappelijke vriend/cliënt Justin Bieber. Daarom vlogen zij deze week naar Panama, waar Bieber vakantie hield - bij hem involveert dat vooral op een strandstoel liggen terwijl er vijf in zwembroek geklede beveiligers om je heen staan.

Bieber is van een gewone jongensster veranderd in een, zoals dat in de Engelstalige boulevardpers heet, 'troubled teen star'. Deze week werd hij opgepakt bij een illegale autorace, de week daarvoor gooide hij eieren naar zijn buurman, kortom: het manneke is met rasse schreden op weg naar het einde. Dit zou wellicht kunnen komen door de indrukwekkende hoeveelheid drugs die Bieber dagelijks tot zich neemt.

De Daily Mail gaf daar, zoals het een krant als de Daily Mail betaamt, een mooi overzicht van. Justin geeft 6.000 euro per week uit aan wiet en rookt die op in twaalf waterpijpen per dag. Verder houdt hij van het kalmerende middel Xanax en het slaapmiddel Ambien. Maar het intrigerendste vond uw sterrenkijker de drug sizzurp, waar Bieber dol op schijnt te zijn. Sizzurp is een hoestdrank met daarin promethazine en codeïne, gemixt met frisdrank (Fanta Ananas, in Biebers geval) en een snoepje om het nog zoeter te maken. Na het opdrinken schijn je een euforisch gevoel te krijgen. Een Bieberbron die de Daily Mail had ingelicht over zijn twaalf waterpijpen, wist ook dat Bieber altijd een tuimelbeker met sizzurp naast zijn bed had staan.

Dit vindt uw sterrenkijker op een verontrustende manier ontroerend. Usher en die manager moeten eerst maar eens die tuimelbeker in beslag nemen.

undefined

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden