Aangeboden door Herbalife Nutrition

Wat is dit?

'Aangeboden door ...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van de Volkskrant zijn hier niet bij betrokken.

25 jaar Herbalife Nutrition – van afslankbedrijf naar voedingspartner van Ajax

Een gezond gewicht is meer dan calorieën tellen. Jouw resultaat hangt af van de balans tussen de juiste voedingsstoffen en voldoende bewegen. Laat het nu net dát evenwicht zijn dat veel mensen zo moeilijk weten vol te houden. Een goede begeleiding maakt voor velen een wereld van verschil.

Herbalife Nutrition
null Beeld Herballife Nutrition
Beeld Herballife Nutrition

De magische drie

In een samenleving waar aandacht voor voeding & lichaam centraal staat, terwijl we ook snelheid en comfort nastreven, is het belangrijk om een hoge voedingswaarde te combineren met een minimum aan calorieën. Toen Herbalife Nutrition precies 25 jaar geleden zijn allereerste stappen zette op Nederlandse bodem, waren de dienstverlening en producten vooral toegespitst op gewichtsverlies. Vandaag behoren ze tot de grootste voedingsbedrijven ter wereld, en is de focus van het bedrijf ingrijpend bijgesteld. De voorbije decennia hebben geleerd dat een gezonde en actieve levensstijl veel doeltreffender uitpakt dan een verbeten haat-liefde relatie met de weegschaal. Blijvende resultaten worden geboekt door het combineren van een gezond voedingspatroon en voldoende beweging. Dit is ook te zien op hun nieuwe lifestyle platform MyLifeHerbalife.nl.

Vandaag de dag is er een grote vraag naar snelle, makkelijke en gezonde maaltijden, zoals de Formula 1 voedingsshake. Dit product werd in november 2017 nog uitgeroepen tot Beste Ontbijtproduct van het Jaar 2017-2018 *. Met het initiatief MyFoodboost.nl geeft Herbalife Nutrition inspiratie voor heerlijke verantwoorde recepten en tussendoortjes.

De transitie begon geleidelijk maar kende een behoorlijke stroomversnelling toen in 2011 de sportvoedingslijn Herbalife24 gelanceerd werd. Met deze voedingslijn ondersteunt Herbalife Nutrition vele atleten en evenementen over de hele wereld. Zo levert Herbalife Nutrition in Nederland al vele jaren sportvoeding aan voetbalclub Ajax: “Herbalife Nutrition is sinds 2011 een betrouwbare en solide partner gebleken die Ajax ondersteunt met voedingsproducten van hoogwaardige kwaliteit.” Aldus Menno Geelen, Commercieel Directeur van Ajax. Een evenement waarvan Herbalife Nutrition sinds dit jaar voedingspartner is, is de Strong Viking Obstacle Run. “Samenwerking, uithoudingsvermogen en het verleggen van je grenzen zijn zaken die beide partijen willen stimuleren en daarin hebben we elkaar perfect gevonden”, vertelt Kobe Vanhaecke, Country Director Herbalife Nutrition Nederland.

HerbaLife Nutrition - Strong Viking Training Beeld Herballife Nutrition
HerbaLife Nutrition - Strong Viking TrainingBeeld Herballife Nutrition

Begeleiding op maat

Ah joh, je zit nu zo lekker op de bank, anders ga je morgen toch sporten.” Dat kleine stemmetje in ons hoofd is bij velen een korte termijn denker. Het doorvoeren van blijvende veranderingen weten slechts weinig mensen zelfstandig vol te houden. Daarom is het concept van Herbalife Nutrition al 25 jaar gebaseerd op persoonlijke begeleiding.

De producten van Herbalife Nutrition zijn niet in de reguliere winkel verkrijgbaar, maar alleen via onafhankelijke members. Dit biedt mensen met een passie voor een gezonde, actieve levensstijl een goede zakelijke mogelijkheid, zowel parttime, als fulltime. Veelal op basis van hun eigen ervaring en goede resultaten, helpen en begeleiden deze enthousiaste members andere mensen bij het verbeteren van hun voedingsgewoonten en leefstijl, om zo ook een betere versie van zichzelf te worden.

Zo ook Bea & Ronald Bos. Zij zijn al vanaf het eerste moment Herbalife Nutrition member. Terugkijkend op de 25 jaar zeggen ze: “Wie had kunnen denken dat dit Amerikaanse beursgenoteerde bedrijf vele duizenden Nederlanders zou helpen met hun persoonlijke resultaat? En er duizenden mensen de zakelijke kans opgepakt zouden hebben? Dit bedrijf is groot geworden in Nederland door al die fantastische mensen die enorm hard gewerkt hebben om andere mensen te helpen, want gezondheid is toch onze grootste rijkdom.

De voedingswereld mag dan snel veranderen, maar ook de komende decennia zullen persoonlijk contact, begeleiding en kwalitatieve producten de sleutel blijven tot een geslaagde aanpak.

Je vindt meer inspiratie of een member in je buurt op MyLifeHerbalife.nl

null Beeld Herballife Nutrition
Beeld Herballife Nutrition

* product of the year verkiezing. Georganiseerd door de Consumer Contest Company

De journalisten van de Volkskrant zijn niet betrokken bij en niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden