Seksmail vanArnon Grunberg

Zijn jullie weleens door een schrijver afgetrokken?

Wekelijks mailt (of appt) Arnon Grunberg met mensen over seks en aanverwante zaken. Deze week met de heren van Rundfunk: Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde.

Arnon Grunberg
null Beeld
Beeld

Rundfunk:

Lieve Arnon,

Wij zijn een groot aanhanger van seks, van praten over seks, vooral van grapjes maken over seks. We kunnen niet geloven hoe grappig grapjes over seks kunnen zijn. Toch vinden zelfs wij het niet altijd leuk.

Zo stonden we een keer op een première naast Bas van Toor die seksgrapjes maakte en het hele beeld van clown Bassie werd nog smeriger besmeurd dan de vrouw van Bas (als we zijn grapjes mogen geloven).

Wijzelf denken nu - zelfs in deze donkere tijden voor seksistische grappen - er altijd lachend mee weg te komen, voornamelijk omdat we redelijk jong zijn. Ben jij nooit bang een oude smeerlap te worden? Of ben je het al? En zijn wij het dan ook?

Kusje van de boys

PS We lazen dat je vóór 1 juni 2020 met een man naar bed zou willen.

Je mag best een keertje proberen één van ons af te trekken. We kunnen beiden helaas geen erectie garanderen.

Arnon:

Lieve boys,

Als jullie het hebben over donkere tijden voor seksistische grappen klinken jullie als Youp van ’t Hek en ik geloof dat niemand als Youp van ’t Hek wil klinken en jullie zeker niet.

Aftrekken. Fijn. Ik heb nog nooit iemand anders afgetrokken, dus niet langer dan zeven minuten uitlachen.

Ook zou ik het treurig vinden als ik bij jullie thuiskom, en dan gaat het niet door omdat jullie geen erectie kunnen krijgen. (Ik wil jullie allebei tegelijk aftrekken.)

Zorg dus dat er vier, vijf mensen aanwezig zijn van wie jullie vrij zeker een erectie krijgen.

Een oude smeerlap? Ik blijf tot mijn honderdste een weemoedige levensgenieter, daarna kan ik altijd nog een oude smeerlap worden.

Kusjes terug

Rundfunk:

Over oude smeerlappen gesproken: jij klinkt een beetje als Heleen van Royen, met je allebei tegelijk aftrekken. Mocht je er nou echt heel slecht in zijn, kunnen we altijd nog beginnen met de Dutch rudder. Wat betreft de mensen van wie we een erectie krijgen: wij regelen er drie, als jij de overige twee regelt. Benieuwd of je onze types kan raden. Tipje van de sluier: Heleen van Royen en Youp van ’t Hek zijn het niet. Maar als alleen die twee kunnen, dan liever Youp. Zet jij ’m in de cc?

Dikke kus, de boys

Arnon:

Kan het misschien ook na jullie voorstelling in de kleedkamer, het aftrekken?

Laten we dit plan echt even doorzetten. Volgens mij is het goed voor iedereen, het is in elk geval een mooi verhaal en dat weegt zwaarder dan praktische bezwaren. Akkoord?

Zijn jullie overigens weleens door een schrijver afgetrokken?

Kus

Rundfunk:

Kleedkamer vinden wij prima, zeker na een voorstelling willen we altijd even stoom afblazen. Alleen hadden we begrepen dat je met je petekind naar onze voorstelling wilde komen. Nu zijn we helemaal niet van de peet-incestueuze pedofilie, maar we willen ook niemand buitensluiten. Wat wordt zijn rol in dit alles?

Zo tragisch als het voor ons is dat jij ons niet als schrijver ziet, zo pedant is het misschien dat wij onszelf wél zo zien... dus ja, we worden allebei al jaren afgetrokken door een schrijver.

Kusje

Arnon:

Afspraak staat, op 11 januari in Utrecht worden jullie door mij afgetrokken. Zal ik jullie sperma opeten of vinden jullie het prettiger als dat in het theater in Utrecht blijft? Ik zal mijn petekind vragen of hij erbij wil zijn als ik twee schrijvers aftrek, ik zal zekerheidshalve zeggen, ‘het is literatuur.’ Vermoedelijk geeft hij de voorkeur aan de foyer.

Ik verheug me. Stuur in de tussentijd wat fotootjes van jullie en jullie partners en huisdieren, als jullie die hebben.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden