Seksmailvan Arnon Grunberg

Lieve Jamie, ik zou graag met jou en je man een triootje willen. Ziet hij dat zitten?

Wekelijks mailt (of appt) Arnon Grunberg met mensen over seks en aanverwante zaken. Deze week met influencer Jamie Li.

null Beeld
Beeld

Arnon:

Lieve Jamie,

Een goede kennis van mij vond jouw boek Sexy, but tired. But sexy seksistisch.Vind jij je boek seksistisch? Ben je seksistisch? Als we dit hebben afgehandeld gaan we verder gewoon over seks mailen.

Liefs

Arnon

Jamie:

Hi Arnon,

Ik vind mijn boek niet seksistisch. Ik vind mijn boek persoonlijk, eerlijk en open. Het is Jamie die op mannen valt, van mannen houdt en haar door de zwangerschap getekende buikje graag verbloemt. Dan voel ik me sexier. Dan zit de jurk mooier. Voor mezelf. Kunnen we dan nu over seks mailen? Want daar heb je me nota bene mee weten te strikken.

Liefs.

Jamie

Arnon:

Laat ik nu al zeggen dat de woorden ‘kamp konijn’ die in je boek voorkomen fantastisch zijn. Je stelt dat alle mannen altijd in kamp konijn zitten en vrouwen vooral als ze verliefd zijn. Bij kamp dacht ik voorheen aan concentratiekamp, kamp konijn is leuker.

Ik zit niet altijd in kamp konijn, maar ik hoop daar vaker in te gaan zitten.

Nu naar de seks. Ik zou graag met jou en je lieve man een triootje willen. Ziet hij dat zitten? En jij? Als niet kunnen we altijd stiekem een keer met elkaar naar bed.

Ik ben voor monogamie maar tussen 5 en 7 ’s middags mag alles, als het maar om 7 uur is afgelopen, dat is een Franse uitvinding trouwens.

Ik kan ook een tijdje bij jullie komen wonen, dan kunnen we aan elkaar wennen. Bijvoorbeeld de eerste dagen alleen maar gemengd douchen. Kus

Jamie:

Het doet me deugd dat ik een leuke associatie aan het woord ‘kamp’ heb kunnen geven. Dat triootje heb ik overigens meteen in de groep gegooid, maar mijn lieve vriend liet weten niet geïnteresseerd te zijn. Hij wil alleen mij, maar maakt wat trio’s betreft graag een uitzondering voor Alicia Vikander, maar dan wederom geen driemanschap. Waarschijnlijk gewoon hij, en zij. Zonder mij.

Dus het wordt dan toch optie stiekem, wij twee, tussen 5 en 7, ondanks het feit dat ik ook ben voor monogamie. Je zegt dat je voor monogamie bent, maar geloof je er ook in? En Arnon, ik heb me laten vertellen dat je in New York woont. Hoe gaan we dat aanpakken? New Yorkse tijd of Amsterdamse tijd? En zetten we wekkers? Zodat we die zeven-uurgrens niet overschrijden?

Jouw voorstel hier tijdelijk te komen wonen vind ik sowieso een goed idee. Want wie weet gaat mijn vriend toch overstag en kunnen we onderhandelen. Voor gemengd douchen voel ik niet veel. Douchen doe ik graag alleen.

Arnon:

Heb je nooit seks onder de douche? Ik vind monogamie fijn, maar niet tussen 5 en 7 door de weeks. Als mijn lieve vriendin tussen 5 en 7 met een man (of een vrouw) naar bed gaat, kom ik daar overheen. Als het tussen 2 en 3 ’s nachts gebeurt vermoedelijk ook. Waarom kom je niet gewoon naar New York?

Is je man erg jaloers? Ik wil liever niet in elkaar worden geslagen, maar de waarheid is dat ik niet kan wachten je tussen 5 en 7 te ontmoeten.

Jamie:

Zelden. Onder de douche zet ik mijn gedachten op een rij. Maar ook uit praktische redenen ben ik geen liefhebber van douche-seks. Hoewel stoom opwindend kan werken, gooit het water toch enigszins roet in het eten. Het spoelt mijn natheid weg, vind ik zonde. Mijn man is nooit jaloers, maar wil mij niet delen. Maar over een plotselinge vechtpartij hoef je je geen zorgen te maken.

Aangezien de 5-tot-7-regel een Franse is, wat zeg je van een kleine tête-a-tête in Parijs?

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden