Een Huis Vol bedient je van alle emoties
© kro-ncrv

Een Huis Vol bedient je van alle emoties

Tv-recensie Julien Althuisius

Een Huis Vol heeft maar een halfuurtje nodig om je van alle emoties te bedienen: verbijstering, vertedering en medeleven.

Stel dat je begin dit jaar voor het eerst vader bent geworden. En dat je het afgelopen jaar misschien eens hier en daar hebt laten vallen dat je het allemaal soms wat zwaar vindt. Dan piep je na gisteravond wel anders.

Een Huis Vol (KRO-NCRV), waarvan gisteren het vijfde seizoen begon, volgt al een tijdje de familie Baumgard, een gezin met dertien kinderen. Als ze gaan picknicken moeten ze veertig bolletjes smeren, dat werk. De familie Baumgard is zo groot, zo ongrijpbaar; ze vormen een samenleving op zich.

Reacties (1)

U hebt javascript nodig om een reactie achter te laten.
Plaats een reactie Nog 600 tekens
  • Déesse-en-France -
    Ik vind het helemaal niks, de nieuwe tv-recensies. Ik begrijp dat het moeilijk is zwaargewicht Geelen op te volgen maar het is me nu wel duidelijk dat het met dit gekleuter kliederen in de marge is. En dat geldt voor alle vijf. Wie is er in hemelsnaam op het idee gebeuren bij toerbeurt een recensie te laten schrijven, en dan nog wel zonder enige ogenschijnlijke bagage? Huiswerk voor de jongens en meisjes: 100 recensies lezen van jullie voorganger, dan begrijp je misschien een beetje waarom het werkelijk draait als je over televisie schrijft.