Deze boodschapper heeft vast wat issues
©

Deze boodschapper heeft vast wat issues

Boodschappenbriefje

Julia Michaels zingt het prachtige nummer Issues, het liedje waar ik aan moet denken bij dit boodschappenbriefje. Deze boodschapper heeft vast ook issues, kwesties.

In het verleden, in het heden en waarschijnlijk ook nog wel in de toekomst. Overmatige jaloezie, depressieve buien, woedeaanvallen, schijnbare onverschilligheid. Daar zingt Julia over en mogelijk zijn het ook de issues van deze boodschapper. Het zou mooi zijn als de rest van het nummer in dit geval ook opgaat. De 23-jarige Amerikaanse singer-songwriter zingt over iemand die niet over haar oordeelt. Opdat zij dan ook niet over die persoon zou oordelen. Die ander heeft namelijk ook issues, kan doorslaan, dingen breken, zich rot voelen en dan proberen het weer goed te maken.

Ze zijn twee gekkies bij elkaar en ze zijn gek op elkaar. Ze kijken hetzelfde naar de wereld, duwen elkaar weg en trekken elkaar aan. De laatste issue van Julia is dat ze niet zonder die ander kan. Och, wie heeft er geen issues? boodschappenbriefjesonline.nl