Volkskrant Zomerquiz

Schuif de bureaustoel aan, we gaan weer zomerquizzen!

Doe mee en werk u deze zomer in het zweet met de Volkskrant Zomerquiz 2021. Wat er valt te winnen? Kijk onderaan de pagina.

Puzzel mee

Deze zomerquiz bestaat uit zes afleveringen. Deze eerste week hebben we elf vragen voor u. Elk antwoord levert een letter op, van die elf letters kunt u een woord maken. Stuur dat woord (vóór 24 juli) in de onderwerpregel van een e-mail naar zomerquiz@volkskrant.nl en u ontvangt extra vragen en instructies om verder te puzzelen. Blijft uw e-mail onbeantwoord? Dan heeft u helaas (nog) niet het juiste woord gepuzzeld. Na zes weken quizzen, e-mailen en puzzelen kunt u tot een correcte oplossing komen, die ontvangen we graag vóór 30 augustus.

Wat valt er te winnen?

De hoofdprijs is een e-bike, de Ampler Stellar of een vergelijkbaar model, t.w.v. 2.500 euro. Onder de correcte inzenders verloten wij bovendien gesigneerde en ingelijste prints van de zes illustraties die illustrator Leonie Bos voor deze zomerquiz maakte. Van elke illustratie worden drie gicléeprints op Hahnemühle White Velvet verloot (t.w.v. 400 euro, oplage van 10). Daarnaast verloten we onder de correcte inzenders twee maal twee nachten in een tweepersoonskamer in het Volkshotel in Amsterdam (t.w.v. 349 euro). De uitslag wordt bekendgemaakt in het magazine van 18 september. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Volg ons