Volkskrant Voetbalquiz 2018

Het briefje van Koeman, het afscheid van Sneijder, de titel van PSV, Frenkie, Memphis, Lieke en Virgil. In 2018 gebeurde weer genoeg voor de traditionele Volkskrant voetbalquiz.

Meedoen aan de voetbalquiz kan via onderstaand formulier of via een ouderwetse briefkaart: onder vermelding van Voetbalquiz 2018 naar Postbus 1002, 1000 BA Amsterdam. Deelname sluit op zaterdag 5 januari. De uitslag van de quiz verschijnt in de Volkskrant van zaterdag 12 januari en op de website.

Hoofdprijs is de door Kick uitgegeven biografie die verscheen bij de 80ste verjaardag van Mister Ajax, Sjaak Swart, met veel schitterende foto’s. Van andere boeken zijn drie exemplaren beschikbaar: Kieft, de terugkeer. Dat is het vervolg op de bestseller Kieft van Michel van Egmond. Buitenkant links van Frans van den Nieuwenhof, waarin Willem van Hanegem zijn gedachten over voetbal kernachtig verwoordt. In de Val van Oranje beschrijft hoofdredacteur Pieter Zwart van Voetbal International de neergang van het Nederlandse voetbal, plus de mogelijke wegen om de crisis te verlaten.

Tenslotte zijn er liefst tien exemplaren te winnen van Het Amsterdam van Johan Cruijff, waarin Sytze de Boer op meeslepende wijze plekken in Amsterdam beschrijft die van belang waren in het leven van Johan Cruijff.