Podcast

Nieuws in 5 minuten

Snel weer op de hoogte zijn? In deze audio-update praten we je in vijf minuten bij. Luister je dit, dan weet je het belangrijkste nieuws van vandaag.

go-to-spotify go-to-apple-podcasts

Volkskrant nieuws in 5 minuten van vrijdag 17 september

Dit is het Volkskrant nieuws in 5 minuten van vrijdag 17 september.
play

Volkskrant nieuws in 5 minuten van donderdag 16 september

Dit is het Volkskrant nieuws in 5 minuten van donderdag 16 september.
play

Volkskrant nieuws in 5 minuten van woensdag 15 september

Dit is het Volkskrant nieuws in 5 minuten van woensdag 15 september.
play

Volkskrant nieuws in 5 minuten van dinsdag 14 september

Dit is het Volkskrant nieuws in 5 minuten van dinsdag 14 september.
play

Volkskrant nieuws in 5 minuten van maandag 13 september

Dit is het Volkskrant nieuws in 5 minuten van maandag 13 september.
play

Volkskrant nieuws in 5 minuten van vrijdag 10 september

Dit is het Volkskrant nieuws in 5 minuten van vrijdag 10 september.
play

In 5 minuten bijgepraat over de veroordeling van Martien R. en over cyberaanvallen op Duitse politici

Snel weer op de hoogte zijn? In deze audio-update praat de Volkskrant je in vijf minuten bij over de veroordeling van Martien R. uit Oss, die een internationale drugsbende leidde. Ook hoor je meer over de cyberaanvallen op Duitse politici waarvan Russische hackers verdacht worden. Luister je dit, dan weet je het belangrijkste nieuws van vandaag. De Volkskrant onderzoekt de behoefte van lezers om artikelen te beluisteren. Wij zijn benieuwd wat je hiervan denkt. Opmerkingen en suggesties zijn welkom op innovatie@volkskrant.nl.
play

In 5 minuten bijgepraat over geweldsincidenten bij ontgroeningen in Amsterdam en over de bredere inzet van het coronabewijs

Snel weer op de hoogte zijn? In deze audio-update praat de Volkskrant je in vijf minuten bij over een ontgroening van het Amsterdamsch Studenten Corps waarbij meerdere studenten gewond zijn geraakt en over het coronabewijs, dat het kabinet mogelijk ook in horeca, musea en bij sportevenementen wil gaan inzetten. Luister je dit, dan weet je het belangrijkste nieuws van vandaag. De Volkskrant onderzoekt de behoefte van lezers om artikelen te beluisteren. Wij zijn benieuwd wat je hiervan denkt. Opmerkingen en suggesties zijn welkom op innovatie@volkskrant.nl.
play

In 5 minuten bijgepraat over de vervuiling rond Tata Steel en het eindverslag van informateur Hamer

Snel weer op de hoogte zijn? In deze audio-update praat de Volkskrant je in vijf minuten bij over de verslechterende gezondheidssituatie rond Tata IJmuiden en over de zorgen van informateur Hamer over hoe het verder moet met de formatie. Luister je dit, dan weet je het belangrijkste nieuws van vandaag. De Volkskrant onderzoekt de behoefte van lezers om artikelen te beluisteren. Wij zijn benieuwd wat je hiervan denkt. Opmerkingen en suggesties zijn welkom op innovatie@volkskrant.nl.
play

In 5 minuten bijgepraat over de informateurswensen van de VVD en de terugkeer van een Al Qaida-kopstuk in Afghanistan

Snel weer op de hoogte zijn? In deze audio-update praat de Volkskrant je in vijf minuten bij over de nieuwe informateur die de VVD op het oog heeft en over welk vaccin het beste tegen corona beschermt. Luister je dit, dan weet je het belangrijkste nieuws van vandaag. De Volkskrant onderzoekt de behoefte van lezers om artikelen te beluisteren. Wij zijn benieuwd wat je hiervan denkt. Opmerkingen en suggesties zijn welkom op innovatie@volkskrant.nl.
play