Het Volkskrantgeluid

#134: Wat te doen bij seksuele intimidatie in het OV?

Vier keer kwam ze er een tegen: een treinrukker. …

Accepteer cookies van sociale media om deze inhoud te bekijken.

Heb je toestemming gegeven maar zie je geen inhoud?
Zet dan je adblocker uit.


Luister ook op

Speel de podcast #134: Wat te doen bij seksuele intimidatie in het OV? af op Spotify Speel de podcast #134: Wat te doen bij seksuele intimidatie in het OV? af op Apple Podcasts Speel de podcast #134: Wat te doen bij seksuele intimidatie in het OV? af op Castbox Speel de podcast #134: Wat te doen bij seksuele intimidatie in het OV? af op Google Podcasts Speel de podcast #134: Wat te doen bij seksuele intimidatie in het OV? af op Overcast Speel de podcast #134: Wat te doen bij seksuele intimidatie in het OV? af op Pocketcasts Speel de podcast #134: Wat te doen bij seksuele intimidatie in het OV? af op Podcastluisteren.nl Speel de podcast #134: Wat te doen bij seksuele intimidatie in het OV? af op Stitcher Speel de podcast #134: Wat te doen bij seksuele intimidatie in het OV? af op TuneIn

Meer afleveringen

#147: Is de boekenwereld elitair en incestueus?

Het thema van deze boekenweek is ‘rebellen en dwarsdenkers’. Özcan Akyol schreef in zijn essay dat de boekenwereld incestueus is en dat jonge auteurs navelstaarders zijn. Maar klopt dit beeld wel? We praten erover met Wilma de Rek, chef boeken van de Volkskrant.
play

#146: Is er te veel aandacht voor het coronavirus?

Het coronavirus zorgde de afgelopen weken voor een waar nieuwsinfarct. Ga je mee in de paniek of moet je deze juist temperen? Welke journalistieke keuzes maak je in tijden van een epidemie? We praten erover met Pieter Klok, hoofdredacteur van de Volkskrant.
play

#145: Het hele jaar feminist, behalve met haar bruiloft

Het hele jaar door is ze feminist, behalve op haar trouwdag. Dan wil Bo van Houwelingen tóch die prinsessenjurk. Maar kan je als feminist zomaar een dagje vrij nemen? Je hoort het in deze nieuwe aflevering van het Volkskrantgeluid.
play

#144: Undercover bij het callcenter van Wehkamp

‘Kies nooit, maar dan ook nooit voor gespreid bet…
play

#143: Hoe het coronavirus de Chinese propagandamachine op volle toeren laat draaien

'Als je vandaag in het openbaar rondhangt, zal er…
play

#142: Naar Denemarken voor een spermadonor

Brecht De Backer moest voor een spermadonatie uit…
play

#141: Kennen Facebook en Google je beter dan je partner?

Het is een steeds belangrijker wordende vraag: ho…
play

#140: Wat te doen aan pinkwashing?

Tankstations in regenboogkleuren, roze mayonaise of gay-chocoladerepen: grote merken claimen de laatste jaren massaal de symbolen van de lhbti-gemeenschap, terwijl ze daar niets voor terugdoen. Pinkwashing moet stoppen, zegt schrijver en journalist Maurits de Bruijn. Je hoort hem erover in deze nieuwe aflevering van het Volkskrantgeluid.
play

#139: Waarom houden we lichaam en geest gescheiden in de gezondheidszorg?

Steeds vaker blijken er medische dwarsverbanden t…
play

#138: Hoe kwam het zover tussen Iran en de VS?

De moord op generaal Soleimani zette de toch al n…
play