Het Volkskrantgeluid

#118: Als tantra naar seksueel misbruik neigt

Seksuele bevrijding. Dat is in ieder geval wat de…


Luister ook op

Speel de podcast #118: Als tantra naar seksueel misbruik neigt af op Spotify Speel de podcast #118: Als tantra naar seksueel misbruik neigt af op Apple Podcasts Speel de podcast #118: Als tantra naar seksueel misbruik neigt af op Castbox Speel de podcast #118: Als tantra naar seksueel misbruik neigt af op Google Podcasts Speel de podcast #118: Als tantra naar seksueel misbruik neigt af op Overcast Speel de podcast #118: Als tantra naar seksueel misbruik neigt af op Pocketcasts Speel de podcast #118: Als tantra naar seksueel misbruik neigt af op Podcastluisteren.nl Speel de podcast #118: Als tantra naar seksueel misbruik neigt af op Stitcher Speel de podcast #118: Als tantra naar seksueel misbruik neigt af op TuneIn

Meer afleveringen

De bitcoin als wettig betaalmiddel: hoe werkt dat?

De Volkskrant experimenteert met nieuwspodcasts. In El Salvador is de bitcoin toegelaten als wettig betaalmiddel. In deze aflevering belt journalist Natalie Righton met economieverslaggever Koen Haegens, die vertelt wat deze stap voor ons betekent. En: is het een goed idee? Wilt u reageren op deze podcast of heeft u tips voor ons experiment? Mail dan naar innovatie@volkskrant.nl.
play

De nabestaanden spreken. Wat betekent dit in het MH17-proces?

De Volkskrant experimenteert met nieuwspodcasts. In deze aflevering belt journalist Natalie Righton met verslaggevers Wil Thijssen en Maud Effting over het MH17-proces dat wordt hervat. Hoe ver is het proces en wat betekent het voor de nabestaanden om te spreken in de rechtszaal? Wilt u reageren op deze podcast of heeft u tips voor ons experiment? Mail dan naar innovatie@volkskrant.nl.
play

Niets ruikt meer zoals vroeger: op grote schaal parosmie door corona

De Volkskrant experimenteert met nieuwspodcasts. In deze aflevering belt journalist Natalie Righton met wetenschapsredacteur Maarten Keulemans over een nieuw fenomeen na corona: parosmie, een verschijnsel waarbij niets meer ruikt zoals vroeger. En: hij praat ons bij over wat we nu weten over een eventuele derde prik. Wilt u reageren op deze podcast of heeft u tips voor ons experiment? Mail dan naar innovatie@volkskrant.nl.
play

'Een minderheidskabinet en dan nieuwe verkiezingen'

De Volkskrant experimenteert met nieuwspodcasts. In deze aflevering belt journalist Natalie Righton met onze Haagse verslaggever Avinash Bhikhie over hoe het nu verder moet met de kabinetsformatie. Wilt u reageren op deze podcast of heeft u tips voor ons experiment? Mail dan naar innovatie@volkskrant.nl. 
play

#147: Is de boekenwereld elitair en incestueus?

Het thema van deze boekenweek is ‘rebellen en dwarsdenkers’. Özcan Akyol schreef in zijn essay dat de boekenwereld incestueus is en dat jonge auteurs navelstaarders zijn. Maar klopt dit beeld wel? We praten erover met Wilma de Rek, chef boeken van de Volkskrant.
play

#146: Is er te veel aandacht voor het coronavirus?

Het coronavirus zorgde de afgelopen weken voor een waar nieuwsinfarct. Ga je mee in de paniek of moet je deze juist temperen? Welke journalistieke keuzes maak je in tijden van een epidemie? We praten erover met Pieter Klok, hoofdredacteur van de Volkskrant.
play

#145: Het hele jaar feminist, behalve met haar bruiloft

Het hele jaar door is ze feminist, behalve op haar trouwdag. Dan wil Bo van Houwelingen tóch die prinsessenjurk. Maar kan je als feminist zomaar een dagje vrij nemen? Je hoort het in deze nieuwe aflevering van het Volkskrantgeluid.
play

#144: Undercover bij het callcenter van Wehkamp

‘Kies nooit, maar dan ook nooit voor gespreid bet…
play

#143: Hoe het coronavirus de Chinese propagandamachine op volle toeren laat draaien

'Als je vandaag in het openbaar rondhangt, zal er…
play

#142: Naar Denemarken voor een spermadonor

Brecht De Backer moest voor een spermadonatie uit…
play