{{meta.title}}

{{meta.lead}}

{{question.title}}

{{question.question}}

Vraag {{questionindex + 1}} van {{questions.length}}

Het juiste antwoord was {{question.correct}}:

Vraag {{questionindex + 1}} van {{questions.length}}

U had {{correct}} van de {{answers.length}} vragen goed.

Oei, u heeft het iets minder goed gedaan dan de mediaan (de middelste uitslag als je alle scores op een rij zet van laag naar hoog), die lag bij 7 goede antwoorden. Lees in de column van Ionica meer over de gemiddelde score en de lastigste vraag. En schaam u niet om uw score toch op sociale media te delen, want daar verschenen vreemd genoeg vooral hele goede scores.

Een score om trots op te zijn! En u bent niet alleen. De mediaan (de middelste uitslag als je alle scores op een rij zet van laag naar hoog, maar dat hoeven we u vast niet uit te leggen) en de meest voorkomende uitslag (modus) was 7 goede antwoorden. Had u de vraag over de medische test fout? U bent niet de enige, legt Ionica hier uit.

Goed gedaan, u score ligt boven het gemiddelde (6,1), de mediaan (7) en de meest voorkomende score (7)! Was uw enige fout toevallig de vraag over medische tests? U was niet de enige, legt Ionica hier uit.

Gefeliciteerd, u heeft alles goed! Medische tests, Britse politici en knikkers hebben geen geheimen voor u. Ionica is trots!

{{meta.thanks}}