de gidskoken en eten
Taarten en toetjes tijdens zelfquarantaine: 10 bakrecepten van Yvette van Boven
Sociale onthouding betekent thuis blijven en de keuken induiken om je ‘inner-taartenbakker’ alle ruimte te geven. Na al die seizoenen Heel Holland Bakt is er nu alle tijd om zelf aan de slag te gaan. Van eenvoudige cake tot verkwikkende gemberkoekjes. Bakken maar!
We kozen 10 zoete baksels van onze weekendkok Yvette van Boven. Voor beginners starten we met een eenvoudige cake. Niet voor niets noemt Yvette deze lekkernij ook een oefencake. Met deze kruidige cake kun je goed kijken hoe je oven is afgesteld en ook de ingrediënten zijn verkrijgbaar bij elke buurtsupermarkt.
1. Kruidige oefencake die eenvoudig te maken is
2. Ganache-truffels en chocoladetaart
3. Carrotcake in de vorm van een mueslireep
4. Koekjes met stroop, kaneel en gember
5. Pofpannekoek of ‘dutch baby’
6. Smakelijke tulband met yoghurt