VANDAAG

ONTBIJT TV Onder meer een gesprek met mediaconsultant Bob Smits over de strijd van de omroepen om de kijker. Nederland 1, 07.29 uur....

RUSLAND EN DE NAVO De NOS doet rechtstreeks verslag van de ondertekening van de overeenkomst tussen Rusland en de NAVO. Inclusief de toespraken van de Russische president Jeltsin en de Amerikaanse president Clinton. Nederland 2, 10.00 uur.

2 VANDAAG Minister Van Mierlo van Buitenlandse Zaken geeft zijn mening over het bereikte akkoord tussen de NAVO en Rusland. Nederland 2, 17.29 uur.

ROLAND GARROS Live tennis vanuit Parijs. De samenvattingen volgen 's avonds. Nederland 2, 12.03 uur en 19.00 uur.

NETWERK blikt vooruit op het bezoek van president Clinton aan Rotterdam. Hans Dulfer oefent daar voor een optreden met leerlingen van de Amerikaanse School. Ook laat Netwerk een voorbeeld zien van Marshall-hulp: het Friese gehucht Rottevalle veranderde in de jaren vijftig in een modern voorbeelddorp. Nederland 1, 20.23 uur.

DE ROEP VAN DE OLIFANTEN Slot-aflevering van een Britse, tweedelige documentaire over de olifantenpopulatie in het Keniase Amboseli National Park. Nederland 2, 20.31 uur.

CLINTON IN DEN HAAG De officiële verwelkoming van president Clinton en zijn vrouw Hillary door koningin Beatrix en prins Claus. Nederland 2, 21.17 uur.

DE AVONDEN Om tien uur het literair-muzikaal variété Music Hall, met teksten van Wim de Bie, J.P. Guépin, Freek de Jonge en Jan Mulder. In het tweede uur halen gepensioneerden herinneringen op aan de grote vaart. Radio 5, 22.02 uur.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden