Studio CheeredSatire

ROOM WITH A VIEW

materials: plastic (orange), pallet, fiberboard

null Beeld Tjeerd Posthuma
Beeld Tjeerd Posthuma

This is one of my more abstract ensembles. It is inspired by a salmon steak I saw in a supermarket in Leipzig in 2013. The image stuck with me: sloping, bright like a traffic cone for good nutrition. But it also reminded me of a hilly landscape. A beautiful quiet place, with orange cantaloupes that make you never want to eat fruit from a supermarket again. Pallet and fiberboard are used to lift and model the thick plastic in such a way that it hints to this little valley, taking me back to that salmon steak. It’s a shame I am a vegetarian.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden