Podcast: kweekvlees ligt sneller op ons bord dan we nu denken, denkt onze culinair verslaggever

Geen dieren doden, wel vlees eten? Volgens culinair journalist Mac van Dinther zal kweekvlees sneller op ons bord liggen dan we nu denken. Maar wordt het ook betaalbaar, en heeft hij het al geproefd? Dat hoor je in onze podcast Het Volkskrantgeluid.

kweekvlees illustratieBeeld Eline van Strien

Je kunt je ook abonneren in de Apple Podcast app door te zoeken op Volkskrantgeluid, of gewoon even hier te klikken.

Laadt onderstaande player niet? Klik dan op deze link om de podcasts te beluisteren via Soundcloud.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden