Management en non-dualiteit

Leiding geven vanuit je hart

Lennie Haarsma

Met de bundel 'Management en non-dualiteit' geven auteurs vanuit diverse invalshoeken helder zicht op mogelijkheden om op een non-duale manier leiding te geven. Zij zijn allen ge¿nspireerd door de vreugde en schoonheid van non-dualiteit. Van hun ervaring en inzicht laten zij zien dat veel problemen in relatie tot het werk en tussen medewerkers, in contacten verdwijnen als scheidingen worden opgegeven.
Vanuit mijn werk als trainer en adviseur werk ik voor organisaties waar de interne organisatie en externe leidinggevenden zich soms alleen voelen en moeite hebben om hun medewerkers te vertrouwen en verantwoordelijkheden te geven.
Ik ben serieus van plan deze managers te attenderen op dit interessante, stimulerende en praktisch toepasbare boekje. Dat hen kan helpen om meer samenhang, eenheid, heelheid en non-dualiteit in de organisatie te brengen. Daarvoor is nodig dat je als manager open bent en jezelf ruimte geeft om niets te doen in het volste vertrouwen dat een ieder weet wat er gedaan moet worden!

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden