Lieve Patty

Dat je als concurrerende zender tegenover het zondagse sportaanbod bij Talpa en de NOS uitgesproken vrouwenprogramma's clustert, zal hogere tv-wijsheid zijn....

Denkt híj met De Wedstrijden, Studio Sport en Studio Voetbalten minste die ene wekelijkse tv-avond voor zichzelf te kunnenclaimen, brengt zíj ertegenin dat zo ongeveer tegelijkertijd ookDe bevalling, Volgens mama (beide SBS6), DansDuel op RTL4, LievePatty bij RTL5, Una voce particolare (NCRV) en Gooische Vrouwenworden uitgezonden. Is het stof in de strijd om de voetbalrechtenin Hilversum neergedaald, moet je het achterhoedegevechtdaarover dus thuis nog even met het servieswerk of dehonkbalknuppel zien te beslechten.

Nou wordt in elk geval Lieve Patty maar voor een relatiefkleine groep vrouwen gemaakt. Het is een goedkoop geproduceerdevariant van All you need is love, waarin de romantische componentgeen rol van betekenis meer speelt. In het programma tracht PattyBrard de scherven van een relatie weer te lijmen door beidepartners nog eenmaal met elkaar te confronteren. De typeswaarvoor ze zich inspant, zullen echter voor willekeurig welkevorm van hulpverlening in aanmerking komen, maar niet voor deze.

Zondag wilde een jongen die zo uit Jiskefets 'DeDierenwinkel' leek te zijn gehaald, via Brard de kans krijgenom door zijn 'schoonouders' in hun gezin te worden opgenomen. Hijkon maar niet begrijpen waarom een smadelijk lachende ex-vriendindaarom moest lachen. Zelfs stalkers worden in hun zorgvraag nietdoor Lieve Patty genegeerd.

Volgens mama is gesponsord door onder andere Zwitsal enNutricia en zou op de vaste eredivisie-avond eigenlijk ook geenhuiselijke crisis moeten mogen veroorzaken. Ruil-tv gecombineerdmet opvoed-tv, waarin jonge ouders hun kinderen voor een paardagen uitlenen aan oefenvaders en -moeders. Veel gekrijs engestress boven de stamppot in doorzonwoningen, zoals de doelgroepdat al eerder in soortgelijke series te zien heeft gekregen. Raardat twee A-merken er hun dure reclamegeld in hebben gestopt. Nietraar is het als mama's gezonde verstand haar ingeeft deafstandsbediening op zondag gewoon weer bij papa in te leveren.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden