LEZINGEN

Amsterdam..

Den Haag

Een symposium over de nieuwe nota Wonen, dinsdag vanaf 17 uur in Nieuwspoort. Sprekers zijn o.a. staatssecretaris Johan Remkes, Herman Vuijsje (publicist), Riek Bakker (hoogleraar stedenbouw), Johan Stekelenburg (burgemeester Tilburg), Friso de Zeeuw (Bouwfonds Woningbouw) en Willem van Leeuwen (Vereniging van Woningcorporaties.

Hilversum

Een discussieavond met Arnold Heertje (econoom) en Hans Hillen (lid Tweede Kamer) over de plannen voor de natuurbrug bij zanderij Crailo. Dinsdag in het Dudok Centrum.

Rotterdam

Maandag en dinsdag een debat in het NAi over 'De toekomst van het cultuurhistorisch erfgoed' n.a.v. de Nota Belvedere. Deelnemers zijn o.a. maandag: Koos Bosma (architectuurhistoricus), Peter van Dun (Rijksdienst Monumentenzorg), Dirk Baalman (architectuurhistoricus). Dinsdag: Jan Kolen (archeoloog), Ed Taverne (architectuurhistoricus), Jannemarie de Jonge (landschapsarchitect), Frans Evers (Vereniging Natuurmonumenten), Elco Brinkman (Algemeen Verbond Bouwbedrijf). Beide avonden een bijdrage van staatssecretaris Rick van der Ploeg, moderator is Tracy Metz.

Utrecht

Paul Schnabel (Sociaal Cultureel Planbureau) is gastheer op de boottocht door het Utrecht van schilders. Afvaart zondag om 14 uur vanaf de Stadsschouwburg.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden