Kevin Spacey uit nieuwe film geknipt, andere acteur speelt al zijn scènes opnieuw

Vervangen in All The Money In The World

Na het ontslag van Kevin Spacey door Netflix, verbreekt nu ook Sony de banden met Kevin Spacey. De acteur wordt helemaal uit de film All The Money In The World geknipt en vervangen door Christopher Plummer. Spacey wordt sinds enkele weken door meerdere mensen beschuldigd van seksuele intimidatie. De film was al helemaal opgenomen en gaat nu toch op de geplande datum in december in première.

Acteur Christopher Plummer (links) gaat Kevin Spacey (rechts) vervangen in de film All The Money In The World. Foto reuters

Regisseur Ridley Scott neemt de komende weken een aantal scènes met Plummer op, die vervolgens in de montage de scènes met Spacey zullen vervangen. Plummer speelt de rol van de industrieel en olietycoon Jean Paul Getty in de thriller, die draait om de ontvoering van diens 16-jarige zoon John Paul Getty III. Hij werd in 1973 door Calabrese maffia ontvoerd. De magnaat onderhandelde met de 'Ndrangheta over het losgeld voor zijn kleinzoon. In de trailer van de film is Spacey nog te zien (zie hieronder).

Volgens de regisseur is het voor Spacey onmogelijk om promotie te doen voor de film, vanwege de vele seksuele aantijgingen aan zijn adres. Daarbij verblijft de acteur momenteel in een afkickkliniek. Door de komst van vervanger Plummer kan de film gewoon vanaf 22 december in de bioscopen draaien. Mark Wahlberg en Michelle Williams spelen eveneens in de film en nemen een paar scènes met de vervanger van Spacey op.


Dit schreven we eerder over Kevin Spacey

Geen van de beschuldigingen is bewezen, maar het grote talent van de acteur is plots onverkoopbaar, schreef Bor Beekman vlak voordat de laatste ontwikkelingen naar buiten kwamen. Wil het publiek nog naar hem kijken?

Kevin Spacey werd ook door Netflix aan de kant gezet. Hoe gaat House of Cards verder zonder hem?

Meer over