Geen meldingen van de Volkskrant meer ontvangen? Zo zet u ze uit

U leest dit omdat u meldingen ontvangt van de Volkskrant, en we u de mogelijkheid willen geven die meldingen niet meer te ontvangen.

Redactie
null Beeld

Dat doen we omdat we regelmatig klachten ontvangen van lezers dat we ongevraagd berichten sturen en het ingewikkeld is om deze uit te zetten.

Het versturen doen we niet ongevraagd: u krijgt deze berichten omdat u ooit op ‘toestaan’ hebt geklikt bij een melding bij uw bezoek aan Volkskrant.nl. We versturen berichten waarvan we als redactie denken dat u ze interessant vindt, of over nieuws waarvan we denken dat u het moet weten.

Hieronder leest u hoe u die meldingen weer uit zet. Mocht u op een andere manier nieuws van de Volkskrant willen ontvangen of lezen, dan kunt u bijvoorbeeld hier een abonnement afsluiten. Ook kunt u zich hier abonneren op een van onze nieuwsbrieven, of de app downloaden (voor Android of iOS). Uiteraard staat het u vrij onze journalistiek tot u te nemen op de manier die bij u past.

Zo zet u de meldingen uit:

In Chrome klikt op de menu-knop (de drie puntjes onder elkaar rechtsboven in de hoek van de browser). Vervolgens selecteert u Instellingen, en vervolgens op Privacy en beveiliging. Ga naar Site instellingen en tenslotte naar Meldingen. U kunt nieuwsmeldingen hier uitschakelen. Op uw telefoon zit de knop Meldingen onder ‘Meer’, in uw browser, en dan Instellingen.

In Internet Explorer klikt u op de menu-knop (de drie puntjes naast elkaar rechtsboven in de hoek van de browser). Vervolgens selecteert u Instellingen, klikt u op Geavanceerd en hier kiest u voor Machtigingen beheren. U kunt nieuwsmeldingen hier uitschakelen.

In Firefox klikt u achtereenvolgens op menu, opties en inhoud om de notificaties te kunnen beheren.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden