Exit

Kim Holland dus gewipt bij Talpa. Te onbesnut-gegeil. Te plat. Te dom voor woorden. Of, indien we als kijjkers er zelf de schuld van moeten krijgen: we waren er kennelijk weer niet helemaal klaar voor....

Hoe dan ook, na twee uitgezonden afleveringen van Op z'nHollands kwamen John de Mol en zijn tv-directeur alsnog tot deconclusie dat de real-life-serie rond het Nederlandse sekssymbooltoch niet helemaal bij de beoogde nieuwe 'familiezender' paste.De zes delen die nog moesten volgen, liggen vooralsnog weer opde plank bij producent Eyeworks.

Blijft natuurlijk de vraag hoe zoiets aan het begin van zo'ngouden deal nou gaat tussen kopers en verkopers.

- Wordt er genoeg in porno in bedreven? Kim? Reinout?

- Ja, nou en of!

- Nee even serieus. zie je álles, ik bedoel: hijgen, pompen,vingeren, soppen, likken? Met andere woorden: is het welspraakmakende tv genoeg?

- Tot het gaatje John, nooit eerder vertoond! Geiler alsneuken. Vanaf 12 jaar, schat Kim!

- Goed, doe er maar acht keer een half uur van. En als hetweer eens helemaal niks blijkt, trekken we de inkomsten wel uiteen ander kruis. Het Rode Kruis, haha! Hebben jullie RodeKruis-ambassadrice Kelly al gezien in Big Brother Hotel? Het eneA-merk spreidt de twee beentjes van die letter nog wat wijdervoor de andere!

Enfin jammer, maar behalve van de diepteleurgestelde KimHolland zelf, die zich op haar website beklaagt over al het'liefdevolle werk' dat nu 'op de vuilnisbelt is geschoven', hoorje er van de kant van de makers en van Talpa sinds maandag nietsmeer over. Wat je op de Talpa-site nog omtrent Op z'n Hollandskunt teruglezen, zijn alleen een paar reacties van kijkers. Dieoverigens veelzeggend genoeg zijn: 'Er zijn natuurlijk weer eenpaar kijkers geweest die hebben geklaagt over het blood wat erinvoorkwam.' En: 'Waarschijnlijk hadden de kritischi in het beginwel gelijk. Ook Talpa staat nergens voor.'

Zo'n phrochramaa was het dus precies. Goed, nu maar weerupgraden. Er heeft zich gisteravond alweer een nieuw, kansrijkTalpa-idee aangediend. Big Brother-winnaar Joost meldde zichgisteren in NSE op het Binnenhof. Zijn plan: de héle TweedeKamer tot onderwerp maken van een nieuwe Big Brother. Nog nietdirect gaan lachen: de bedenker heeft steun van D66-KamerlidBoris van der Ham. Oké, als u wil schaterlachen, doe het dan nu.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden