Satirede speld

De Speld: Lessen die we kunnen leren van hoe BN'ers met elkaar omgaan op Instagram

BN’ers op Instagram gaan op een goede, mooie manier met elkaar om. Wij kunnen daar allen veel van leren. Dit zijn de lessen.

null Beeld

Snel op elkaar reageren

BN’ers zitten op elk moment van de dag klaar om op elkaars Instagramberichten te reageren. Ze doen het heel snel. Dat zouden we allemaal moeten doen. We zouden allemaal snel op elkaar moeten reageren.

Enthousiast reageren

BN’ers reageren altijd enthousiast op elkaar. Ze zeggen dingen als ‘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️’, of ‘yes, champion💪💪💪 !’

Elkaar altijd vergeven

Of je nou bent vreemdgegaan, een jas van bont hebt gedragen of een gierende racist bent: BN’ers vergeven elkaar. BN’ers veroordelen elkaar niet: wie zijn wij om dat dan wél te doen?

Veel likes, volgers en blauwe vinkjes verzamelen

Als we één ding van BN’ers op Instagram kunnen leren, is het het hebben van veel volgers en likes, en natuurlijk blauwe vinkjes. Een inspiratie!

Iedereen is de mooiste in de overtreffende trap

BN’ers laten het niet zitten bij een simpel ‘Leuke foto’. Volg dit voorbeeld en laat anderen weten dat ze de allermooiste zijn, dat ze simpelweg té knap zijn en dat hun schoonheid BI-ZAR is.

Iedereen is hilarisch

Geef niemand ooit de indruk dat hij of zij niet zeer hilarisch is. Zeg dat je helemaal stuk gaat en echt niet meer kán. Typ je vier ‘huilen van het lachen’-emoji’s 😂 😂 😂 😂 ? Wat dacht je van negen? Of elf? Ga maar na: de reden dat BN’ers zich zo goed voelen, is bevestiging. Het komt door de bevestiging van andere BN’ers. Wij kunnen ons ook zo voelen, als we elkaar maar bevestigen. We moeten nooit ophouden met elkaar bevestigen. Bevestig NU iemand in je eigen omgeving.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden