De nieuwe vk.nl!

AMSTERDAM - Vk.nl, de site van de Volkskrant, is volledig vernieuwd. De homepage is aanzienlijk uitgebreid, met nog meer nadruk op het laatste nieuws en met veel aandacht voor fotospecials en video.

Daarbij is ook de navigatie sterk verbeterd: andere sites van de Volkskrant zijn geïntegreerd in de nieuwssite en makkelijker vindbaar.

Bovendien wordt de lezer op artikelniveau op veel andere relevante en gerelateerde artikelen gewezen; alle gewenste informatie is een muisklik op te vragen.

Columnisten en bloggers
Opinie heeft een belangrijkere positie gekregen op de homepage, de vaste columnisten en bloggers hebben een prominente plek.

Dynamiek
De Volkskrant en vk.nl werken nauw samen en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar vk.nl heeft haar eigen identiteit en is nadrukkelijk onderdeel van de dynamiek van het web.

Artikelen zijn makkelijk te delen, aan te bevelen en te verspreiden via sociale netwerken, nieuwsbrieven worden dagelijks verstuurd, een sms-alert is zo aangevraagd.

Mobiele site
De mobiele website m.vk.nl is verder geoptimaliseerd, ook voor gebruik bij lage bandbreedtes. En natuurlijk zijn er apps voor smartphones als de iPhone, en binnenkort ook voor de iPad.

Wilt u reageren op de veranderingen? U kunt hieronder uw reactie achterlaten, een tweet plaatsen of een mail sturen naar internet@volkskrant.nl.

Meer over