Cultuuragenda de Volkskrant

De cultuuragenda van de Volkskrant komt tot stand in samenwerking met partners Belbios, Festivalinfo, Galeries.nl en Uitburo.

De redactie van de Volkskrant is niet verantwoordelijk voor de samenstelling van de inhoud van de online cultuuragenda, maar voegt de agenda's van de vier agendapartners samen.

Wel geeft redactie tips en aanbevelingen aan in de online agenda. Deze zijn zichtbaar via de vermelding 'Tip' in de zoekresultaten.

Hoe kunt u uw event aanleveren voor de online cultuuragenda van de Volkskrant?

Voor een goede en complete online cultuuragenda zijn betrouwbare en actuele gegevens van groot belang. Mocht u aanvullingen en verbeteringen hebben met betrekking tot de inhoud van de online cultuuragenda, dan kunt u contact opnemen met onze partners.

Belbios (film) via de site van Belbios

Festivalinfo (festivals), Podiuminfo (concerten) en Cabaretinfo (cabaretvoorstellingen) via: content@festivalinfo.nl, of via de site van festivalinfo

Galeries.nl (exposities) via: info@galeries.nl

Uitburo (alle cultuur in steden Amsterdam, Den Haag, Groningen, Maastricht, Rotterdam en Utrecht) via redactie@uitburo.nl

Disclaimer

Aan de agendainformatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. de Volkskrant noch de partners Belbios, Festivalinfo, Galeries.nl en Uitburo, aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade, van welke aard dan ook, door eventueel onvolledige of foutieve informatie op deze website.

Copyright

Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen en/of openbaar gemaakt, op wat voor manier dan ook, zonder uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van de Volkskrant of van Belbios, Festivalinfo, Galeries.nl en Uitburo.

Wilt u de lezers van de Volkskrant ook een aanbieding doen?

Neem dan contact op met Marketing via marketing@volkskrant.nl, met in het onderwerp 'Lezersaanbieding'.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden