Boogerd en Derksen gastpresentator KvdB

De komende weken krijgen Andries Knevel en Tijs van den Brink gezelschap van gastpresentatoren in de EO-talkshow Knevel en Van den Brink. Beide heren gaan om beurten een tijdje op vakantie en hun plek zal dan worden ingenomen door onder andere Wouter Bos, Johan Derksen en Michael Boogerd.

Just Fontein
Bos en Van den Brink, met links Wouter Bos Beeld ANP
Bos en Van den Brink, met links Wouter BosBeeld ANP

Van den Brink, die als eerste het avontuur met de onervaren presentatoren mag aangaan vindt het 'ontzettend leuk dat deze mensen het aandurven en het gewoon met ons proberen'. Naast bovengenoemde heren zullen ook Jan Marijnissen, Maarten van Rossem, Sabine Uitslag, Lucille Werner en Leontien Zijlaard-van Moorsel hun geluk beproeven achter de autocue. Sommigen zullen meerdere dagen aanschuiven.

'We zijn op zoek gegaan naar mensen die vaak of regelmatig te gast zijn geweest in talkshow-achtige programma's. Het kan haast niet anders of zij hebben wel eens gedacht: "Dat zou ik heel anders doen." Dit is hun kans om te laten hoe zij het zouden doen', aldus Van den Brink, die het van 15 tot 26 juli zonder zijn vertrouwde sidekick Knevel moet doen.

Vanaf 29 juli neemt Knevel het stokje over. Hij kijkt uit naar de nieuwe dynamiek die het gaat opleveren. Verder heeft hij er 'gewoon heel veel zin in!'. Vanaf maandag 13 augustus zullen de heren weer samen hun gasten ontvangen.

Wie er wanneer aanschuift aan de tafel van het EO-programma wordt later door Knevel en Van den Brink zelf bekendgemaakt.

De volledige lijst van gastpresentatoren:

Antoine Bodar
Arend Jan Boekestijn
Michael Boogerd
Wouter Bos
Mathijs Bouman
Johan Derksen
Kees Jansma
Astrid Kersseboom
Helga van Leur
Jan Marijnissen
Maarten van Rossem
Sabine Uitslag
Lucille Werner
Leontien Zijlaard-van Moorsel

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden