aanbevolen

Jarhead (Sam Mendes). Losse, pientere verfilming van de cynische autobiografie van Anthony Swofford, veteraan van de eerste Golfoorlog. Hij is een eeuwigheid in de woestijn zonder een schot te lossen....

The World (Jia Zhangke). De wereld is een pretpark bij Peking in denieuwe film van Jia Zhangke, de maker van Unknown Pleasures en Platform.Het leven van de medewerkers van het park vormt een schril contrast met deprotserige attracties.

The Merchant of Venice (Michael Radford). Al Pacino speelt zijn besterol in jaren als de joodse woekeraar Shylock. In het 16e-eeuwse Venetiëjaagt hij op het vlees van koopman Antonio (Jeremy Irons).Somersault (CateShortland). Overrompelend spel van Abbie Cornish in de zoektocht van eenpubermeisje naar liefde en houvast. Het verhaaltje is nog het minstbelangrijk in deze visueel imponerende productie.Grizzly Man ( (WernerHerzog). Geruchtmakende documentaire over zelfbenoemde dierenactivist dieuiteindelijk door een bruine beer werd opgepeuzeld.King Kong (PeterJackson). Peter Jackson weet met deze mega-productie over de reusachtigeaap fantasy, romantiek en actie met ontroerende momenten tecombineren.March of the Penguins (Luc Jacquet). Keizerspinguïns leggen elkjaar heroïsche tochten af tussen hun broedplaats en de plek waar zij hunvoedsel vinden. Luc Jacquet laat zien hoe charismatisch de waggelendevogels zijn.(Michael Radford). Al Pacino speelt zijn beste rol in jaren alsde joodse woekeraar Shylock. In het 16e-eeuwse Venetië jaagt hij op hetvlees van koopman Antonio (Jeremy Irons).

Somersault (Cate Shortland). Overrompelend spel van Abbie Cornish in dezoektocht van een pubermeisje naar liefde en houvast. Het verhaaltje is noghet minst belangrijk in deze visueel imponerende productie.

Grizzly Man ( (Werner Herzog). Geruchtmakende documentaire overzelfbenoemde dierenactivist die uiteindelijk door een bruine beer werdopgepeuzeld.

King Kong (Peter Jackson). Peter Jackson weet met deze mega-productieover de reusachtige aap fantasy, romantiek en actie met ontroerendemomenten te combineren.March of the Penguins (Luc Jacquet).Keizerspinguïns leggen elk jaar heroïsche tochten af tussen hunbroedplaats en de plek waar zij hun voedsel vinden. Luc Jacquet laat zienhoe charismatisch de waggelende vogels zijn.Peter Jackson weet met dezemega-productie over de reusachtige aap fantasy, romantiek en actie metontroerende momenten te combineren.

March of the Penguins (Luc Jacquet). Keizerspinguïns leggen elk jaarheroïsche tochten af tussen hun broedplaats en de plek waar zij hunvoedsel vinden. Luc Jacquet laat zien hoe charismatisch de waggelendevogels zijn.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden