BRIEVEN

Wilders

Wilders (1)

Kustaw Bessems heeft in zijn uitstekende artikel in Vonk van 11 oktober jl. een mogelijke oplossing gegeven om te voorkomen dat Wilders terecht moet staan bij de strafrechter.

Zou het niet mooi zijn als de fractievoorzitters uit de Tweede Kamer, die keer op keer belijden dat Wilders moet worden bestreden in het parlement en die door de komende rechtszaak waarschijnlijk erg voorzichtig zullen worden, deze oproep van Kustaw Bessems publiekelijk ondersteunen?

Paul Tieman, Nieuwerkerk a/d IJssel

undefined

Wilders (2)

Vrijdag 10 oktober wordt het commentaar in de Volkskrant verzorgd door de hoofdredacteur. Onder de kop 'Weer Wilders' komt de heer Remarque tot de conclusie: 'Het komende proces is onnodig en ongewenst'. Het biedt Wilders namelijk een nieuw podium. Zaterdag 11 oktober: voorzijde Vonk: Wilders, levensgrote foto; pagina 2 en 3: opnieuw grote foto. Zonder foto's was het artikel van Kustaw Bessems ook lezenswaardig geweest. Niet mijn mening, maar relevant. Mijn conclusie: Wilders heeft het Openbaar Ministerie niet nodig: al vele jaren biedt de Volkskrant hem (helaas) een veel te groot podium.

Adriano de Goeij, Dordrecht

undefined

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden