Uw opiniebijdrage in de krant of op de site? Lees hier hoe en wat

De redacties van de site VK Opinie en de rubriek Opinie & Debat in de papieren Volkskrant werken nauw samen, maar onafhankelijk van elkaar. Stukken die in de krant worden geplaatst, worden niet in alle gevallen doorgeplaatst op de site en vice versa.

Bijdragen aan Opinie & Debat, te adresseren aan opinie@volkskrant.nl, tellen maximaal 600 woorden. De auteurs wordt verzocht adres en telefoonnummer te vermelden. Gelijktijdige aanbieding aan meerdere kranten is ongewenst. De rubriek Geachte Redactie is bedoeld voor korte reacties (maximaal 250 woorden) op de inhoud van de Volkskrant. Brieven bij voorkeur niet als bijlage maar in de mail zenden naar brieven@volkskrant.nl onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer van de afzender. Anonieme bijdragen komen niet voor publicatie in aanmerking.

Wilt u over andere onderwerpen contact opnemen met de Volkskrant? Kijk dan op onze tippagina. De overige contactmogelijkheden vindt u hier.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@volkskrant.nl.