ColumnIbtihal Jadib

Ibtihal zoekt een nieuwe ceo voor haar bv

Beeld Aisha Zeijpveld

Ons Gezin bv is op zoek naar een nieuwe ceo. Wegens het jarenlang leegtrekken van alle activa van de moedermaatschappij is besloten een bestuurder aan te stellen die de vennootschapsstructuur kan versterken en verbeteren.

Bedrijfsprofiel

Ons Gezin bv is een samenwerkingsverband tussen twee corporaties die zich ten doel hebben gesteld de wereldbevolking aan te vullen met twee entiteiten, te weten: Aandeelhouder A en Aandeelhouder B, en die entiteiten gedurende ten minste 18 jaren te onderhouden op een wijze die overeenstemt met hetgeen naar algemene ervaringsregels heeft te gelden als een goede opvoeding. De nieuwe ceo zal deel uitmaken van het directieteam en medeverantwoordelijk zijn voor de uitvoering van alle operationele taken.

Functie-eisen

-U bent stressbestendig. In crisissituaties kunt u snel en de-escalerend optreden teneinde de aandeelhouders te bewegen naar een acceptabeler geluidsniveau.

-U beschikt over een breed palet aan onderhandelingstechnieken. Al naargelang de opstelling van de aandeelhouders bent u in staat te signaleren welke techniek dient te worden ingezet om effectieve resultaten te boeken.

-Timemanagement is your middle name. U kunt exact aanvoelen hoeveel tijd er nog is voordat de aandeelhouders bezwijken aan moeheid, honger of andere prikkels. Tevens bent u in staat de aandeelhouders tijdig, presentabel en met de juiste uitrusting op bestemmingen te krijgen als school, crèche, zwemles of tandarts. Ondanks eventuele tijdsdruk kunt u bij de aandeelhouders de indruk wekken dat u alle tijd van de wereld heeft.

-U bent extreem daadkrachtig. Het lukt u om, buiten iedere medewerking van de aandeelhouders om, de operationele taken uit te voeren.

-U heeft een onverwoestbaar humeur.

-Oost-Indische doofheid strekt tot aanbeveling. Hoewel ons bedrijf zich tot het uiterste inzet om zaken als ongewenste intimiteiten, discriminatie en (psychisch) geweld te voorkomen, kunnen wij niet altijd voorkomen dat de aandeelhouders de directieleden volgen tot in het toilet of intimideren met teksten als: ‘Ik ga jou in de gevangenis zetten als ik geen appelsap krijg!’

-U bent in staat om zelfs schijnbaar onbeduidende taken uit te voeren op een wijze die overeenstemt met onze visie. Die visie luidt: Kinderen hebben recht op een veilige, plezierige jeugd, dus je mag ze lekker verwennen maar ook weer niet te veel want dan worden het eikels en je moet ze stimuleren het beste uit zichzelf te halen maar ook weer niet te veel want dan worden het burn-outachtige faalangsttypes en hoewel duidelijke grenzen essentieel zijn is het óók belangrijk genoeg ruimte aan ze te geven om zichzelf te zijn en om fouten te kunnen maken zonder dat je ze nou meteen aan hun lot overlaat of hysterisch gaat doen over dat hele ouderschap want ja, kinderen zijn de belangrijkste prioriteit, maar om nou je hele leven op te hangen aan het al dan niet welslagen van de opvoeding is een tikkeltje narcistisch en als je geen erg vreemde capriolen uithaalt, komen de meeste kinderen sowieso wel op hun pootjes terecht.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden u een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamisch bedrijf. U werkt 168 uur per week, de salarisindicatie is € 0 en er is geen onkostenvergoeding. Ziekteverzuim wordt alleen toegestaan indien u aantoonbare uitval heeft van vitale lichaamsfuncties. Vakantiedagen worden slechts toegekend met instemming van het voltallige bestuur en worden hoe dan ook beperkt tot één, hooguit twee jaarlijkse weekendjes weg met uw eigen vrienden, als u die dan nog heeft.

Sollicitaties kunt u richten aan: Ibtihal Jadib.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden