TransitieTeamTevredenheidsonderzoek

Bericht van Het Transitie Team: hoe tevreden bent u?

Wekelijks geeft Micha Wertheim op deze plek berichten van het Transitie Team door aan de lezer.

Uw mening telt. Dat heeft voor het Transitie Team altijd voorop gestaan. Uw mening is van fundamenteel belang voor het draagvlak dat nodig is om de Transitie te laten slagen. Daarom zal het Transitie Team in de toekomst vaker om uw mening vragen. Via de mail maar ook na ieder telefonisch contact zal het Transitie Team via een aantal tekstberichten kort om uw mening vragen.

Twee jaar geleden al werd bekend dat mensen inmiddels meer tijd bezig zijn met het geven van hun mening, dan met het tot zich nemen van informatie om een mening te vormen. Wij zien dat als een zeer hoopvol kantelpunt. Het Transitie Team gaat ervan uit dat als over twintig jaar de Transitie heeft plaatsgevonden en robots alle arbeid hebben overgenomen, wij mensen de hele dag kunnen besteden aan het geven van onze mening.

Nog meer dan uw mening telt voor het Transitie Team hoe tevreden u bent. We zijn met name benieuwd hoe tevreden u bent op een schaal van 1 tot 5. Ook willen we heel graag weten of u tevreden bent met de manier waarop we informeren naar uw tevredenheid. Alleen zo kunnen we ons tevredenheidsonderzoek zo maken dat het naar iedereens tevredenheid is. Behalve via de mail zullen daarom ook op straat steeds vaker jongens en meisjes van het Transitie Team op u afkomen met de vraag of u even tijd heeft om aan te geven hoe tevreden u bent.

Eén van de vragen die onze onderzoekers zullen stellen is of u ook tevreden bent met de manier waarop we naar uw tevredenheid informeren. Vanzelfsprekend zullen we in een follow-up vervolgens informeren of u tevreden bent over de manier waarop we vroegen naar hoe tevreden u bent over ons tevredenheidsonderzoek. Ook als u aangeeft niet tevreden te zijn, zijn we tevreden met uw input. Het Transitie Team is namelijk pas tevreden als iedereen de hele dag tevredenheidsonderzoeken zit in te vullen.

In verband met de privacy beloven we niets met uw mening te doen. Mocht u desondanks nog vragen hebben, of gewoon behoefte aan een persoonlijk gesprek, dan moeten we u teleurstellen.

Wel zijn we heel benieuwd of u tevreden bent met de manier waarop we u hebben teleurgesteld. Mocht u nog ideeën hebben over hoe we uw teleurstelling kunnen voorkomen, dan zijn we natuurlijk zeer geïnteresseerd in uw mening.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden