Als je echt van honden houdt, zoals André Hazes junior, vertel je welke rol je hond in je seksleven speelt

null Beeld

Ongewenste visualisaties met Smell-O-Vision en onverwachte overlijdensberichten.

Aaf Brandt Corstius

Ruiken

Het is niet vaak zo dat sterren uitweiden over hun seksleven en meestal vertellen ze daarbij al helemaal niet welke rol hun hond daarin speelt. Maar als je echt van honden houdt, zoals André Hazes junior en zijn vrouw Monique Westenberg, bij wie wij zoals alle andere media subtiel melden dat ze respectievelijk 24 en 40 zijn, dan doe je dat wel.

Deze week liet Westenberg aan RTL Boulevard weten dat André en zij hun hond Dunya altijd opzij schuiven ‘als we gaan seksen’. ‘Daarna duwen we haar weer terug. Ze kijkt niet eens meer om.’ Met hun andere hond, Gioia, is het ingewikkelder gesteld: die moet de kamer uitgezet worden. ‘Die gaat met d’r neus achter ons staan ruiken!’

Bij deze zin krijgt uw sterrenkijker een heel lange visualisatie, niet per se gewenst, in 4D met Smell-O-Vision, dus met geureffecten.

Nog even over Dunya: zij is gediagnosticeerd met kanker, wat zwaar is voor Westenberg. ‘Ze is mijn beste vriendin, mijn liefde, mijn therapeut, ze is altijd mijn alles geweest.’ Het beeld wordt alsmaar ingewikkelder: een therapeut die opzij geschoven wordt als er in de kamer gesekst wordt. Wel vinden wij het heel erg therapeutachtig dat Dunya het type is dat niet eens meer omkijkt als haar cliënt even wil seksen.

Dood

Het is iets wat sommige sterren overkomt: dat iedereen denkt dat je dood bent. Of dat iedereen denkt dat je nog leeft, terwijl je dood bent. Elvis is daarvan het bekendste voorbeeld, maar het schijnt ook dat veel mensen geloven dat Amy Winehouse nog leeft – en met andere zogenaamd dode sterren zoals Michael Jackson en Tupac Shakur op een eiland woont.

Acteur Jeff Goldblum wordt dagelijks geconfronteerd met mensen die denken dat hij dood is. Dat vertelde hij deze week in een interview in de show Watch What Happens Live. ‘Iemand heeft ooit op internet gezet dat ik van een klif in Nieuw-Zeeland was gevallen.’ En dat werd, zoals die dingen gaan, al gauw een Twitterbericht. En dat terwijl hij zeer levend is; vorig jaar kreeg Goldblum op 64-jarige leeftijd zelfs nog een kind.

Het bericht is, ondanks het feit dat Goldblum het ontkende op Twitter, sinds 2009 blijven rondwaren op internet. Andere sterren die door Twitter werden doodverklaard zijn Paul McCartney, Morgan Freeman en Cher. Maar wat nog veel raarder is, is dat verscheidene sterren specifiek dood verklaard zijn door een val van een klif in Nieuw-Zeeland, net als Jeff Goldblum, namelijk Natalie Portman, Tony Danza en Tom Hanks.

Dit blijkt te komen door een raar medium genaamd Global Associated News, een site waarop je de naam van een beroemdheid kunt invoeren om zo geloofwaardige overlijdensberichten te creëren om je vrienden voor de gek te houden. En die berichten gaan soms ineens viral.

Dit heeft ook tot het nieuws geleid dat Charlie Sheen én Owen Wilson én Adam Sandler én Eddie Murphy allemaal om de beurt omkwamen bij een snowboardongeluk in Zwitserland.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden