Wat zijn dit voor vragen? - 112 resultaten

  1. 'Ik ben niet haantje de voorste, misschien is dat toch die Brabantse nuchterheid'

    'Ik ben niet haantje de voorste, misschien is dat toch die Brabantse nuchterheid'

    Vanuit de Tilburgse bubbel kwam Freek Bartels in het harde theaterleven. Nu heeft hij ruimte voor de onbekende musical A New Brain op een ongebruikelijke locatie. 'Op dit moment toneel, omdat het meer vrijheid geeft. Je zit niet vast aan de restricties van de muziek en het tempo, zoals bij musicals. Vooral bij grote musicalproducties draait het om de hitsongs en lekkere dansjes, die je op een vast
  2. Nienke Plas: 'Als ze mij zien denken ze, die meid gaat het over lipgloss hebben'

    Nienke Plas: 'Als ze mij zien denken ze, die meid gaat het over lipgloss hebben'

    Haar 'Hahalogs' zijn een grote hit op sociale media. Nu wil de rap ratelende, schaamteloze en grofgebekte komiek Nienke Plas (31) de bühne op. 'Voor mijn Hahalogs bedenk ik eerst een thema, vaak met mijn vriend. Dan roept hij: veiligheid, in het verkeer. Maar ook in bed, zeg ik dan. En op het internet. Dan schrijf ik - bam, bam, bam - een reeks steekwoorden op. Vent en kind uit huis, camera aan en