Mode - 2169 resultaten

 1. In Milaan vind je nergens slechte koffie. En fashionistas hebben niets te klagen

  In Milaan vind je nergens slechte koffie. En fashionistas hebben niets te klagen

  Cécile Narinx en Arno Kantelberg bespreken elke week de stijl van een wereldstad. Opdat u, toerist, er de volgende keer net iets minder opvalt. Vandaag: Milaan. C: In eerste instantie is Milaan een ongezellige stad: vrij lelijke Dom, grauwe façades, overspannen verkeer en kantoortypes die altijd haast hebben. A: Ik dacht dat jij zo gek was op Milaan? C: Ben ik ook! Maar dat is omdat ik vaak achter
 2. Een jacuzzi in de club, hakvriendelijke trottoirs en Don Drapers lunchplek

  Een jacuzzi in de club, hakvriendelijke trottoirs en Don Drapers lunchplek

  Cécile Narinx en Arno Kantelberg bespreken elke week de stijl van een wereldstad. Opdat u, toerist, er de volgende keer net iets minder opvalt. Vandaag: New York. C: Waar ik ook ben, andere toeristen vragen me vaak de weg. Dat kan ook komen doordat ik steevast uitstraal dat ik de weg weet, wat vaak ook zo is. Komt door mijn padvindersverleden, een sterk ontwikkeld richtinggevoel, veel reiservaring
 3. Boateng leerde van een verfoeide noodzaak zijn pauwenveren te maken

  Boateng leerde van een verfoeide noodzaak zijn pauwenveren te maken

  Elk stijlicoon heeft zijn archetypische voorlopers. Jérôme Boateng maakt van zijn schaamte op 19de-eeuwse wijze zijn trots. Napoleon Bonaparte Froissart houdt niet van brillen. IJdel als zijn naamgenoot de keizer, laat de 22-jarige zich niet door zijn slechte zicht dwingen zoiets onzinnigs te dragen. 'Jeugdig en knap als ik ben, heb ik daar een natuurlijke afkeer van.' Van brillen dus, door hem om
 4. Trans-Missie helpt transgenders lekker in hun vel te zitten vóór de operatie

  Trans-Missie helpt transgenders lekker in hun vel te zitten vóór de operatie

  Een corrigerende top of een slip van elastaan kan het verschil maken. Danaë Kurvers helpt transgenders lekker in hun vel te zitten vóór de operatie. 'Kun je een topje voor me maken dat mijn borsten wegwerkt?', vroeg haar broer (toen nog zus) jaren geleden aan Danaë Kurvers (36). Kurvers' broer is transman - geboren als vrouw - en wilde over straat kunnen zonder zichtbare boezem. Kurvers, toen stud