Het perfecte - 89 resultaten

 1. Bitcoins zijn passé, maar ik geloof wel in de technologie erachter: de blockchain

  Bitcoins zijn passé, maar ik geloof wel in de technologie erachter: de blockchain

  Bitcoins zijn passé. Dat vindt Johan Pouwelse, oprichter van het blockchainlab van TU Delft. Wat is dan de ideale toekomst van ons betaalsysteem? 'Ik geloof niet in cryptomunten als de Bitcoin. De ingewikkelde berekeningen die nodig zijn om betrouwbare transacties te garanderen zijn zeer inefficiënt. Ze zijn zo traag dat je er nooit een biertje mee kunt bestellen en ze slurpen energie. 'Doordat he
 2. Zo maak je het perfecte aquarium: 'Zelfs het houden van goudvissen moet je niet onderschatten'

  Zo maak je het perfecte aquarium: 'Zelfs het houden van goudvissen moet je niet onderschatten'

  Aquaria bieden een kijkje in een onbekende wereld. Max Janse van Burgers' Zoo weet hoe je zo'n ecosysteempje in het klein neerzet. 'Op dit moment kijk ik door het raam en zie ik bomen, rondvliegende vogels - en goed, toevallig een cheeta, maar ik zit in een dierentuin. Maar de wereld onder water, die kunnen we haast nooit bekijken. Precies wat een goed aquarium zo spannend maakt: het gunt je een z
 3. Deze man maakte het perfecte vuurwerkpakket voor het huwelijk van ons koningspaar

  Deze man maakte het perfecte vuurwerkpakket voor het huwelijk van ons koningspaar

  Met uw vuurwerkpakket kunt u écht niet op tegen Paul Philipsen, de man achter professionele knal- en lichteffecten. 'Een verhaal vertellen, daar draait het om bij een goede vuurwerkshow. Bij Sail in Amsterdam wilde ik een liefdesgeschiedenis neerzetten, de ontwikkeling van een relatie. Het begon met één komeet - een gekleurde kogel - naar links. Even later: nog één, naar rechts. Twee mensen die ke
 4. Willemijn Hoebert over het perfecte weerbericht: 'Eerst was ik Floortje Fladder, nu ben ik full focus'

  Willemijn Hoebert over het perfecte weerbericht: 'Eerst was ik Floortje Fladder, nu ben ik full focus'

  Praten over het weer: het is de nationale hobby. Weervrouw Willemijn Hoebert maakte van die hobby haar werk en vertelt hoe het perfecte weerbericht tot stand komt. 'Er zijn verschillende weermodellen: sommige werken goed met buiig weer, andere juist bij een overtrekkend koufront, wanneer een koude luchtmassa onder een warme schuift. Ik vergelijk en combineer die modellen om tot de beste verwachtin