Filmnieuws - 913 resultaten

 1. Regisseur Guadagnino, meester van de verleiding, laat de erotiek knetteren in Call Me By Your Name

  Regisseur Guadagnino, meester van de verleiding, laat de erotiek knetteren in Call Me By Your Name

  De broeierige, meeslepende romance krijgt gaandeweg een bitterzoete lading. Tijdens een discofeestje op een warme zomeravond danst de grote Amerikaanse uitwisselingsstudent Oliver dicht tegen een meisje aan. Zijn hand glijdt over haar rug, die haar petieterige jurkje bloot laat, zij nestelt zich tevreden in zijn brede armen en giechelend kijkt een groepje tieners toe. 'Iedereen zou hem wel willen
 2. 'Deze film is hooguit een verbeelding van mijn eigen verlangens - ik ben een voyeur'

  'Deze film is hooguit een verbeelding van mijn eigen verlangens - ik ben een voyeur'

  Meesterwerk Call Me by Your Name van Luca Guadagnino gaat over begeerte die nu eens geen problemen oplevert. En ja, dat zegt óók iets over onze tijd. Misschien, oppert regisseur Luca Guadagnino (46) halverwege het interview, is het een idee om een vervolg te maken op Call Me by Your Name. We zijn op het filmfestival van Berlijn, bijna een jaar geleden. De Italiaan brengt zijn suggestie ter tafel t