EO - 57 resultaten

 1. Het wordt tijd dat de EO en Joop van Ellende een show voor álle mensenzielen maken: Mohammed, the Musical

  Het wordt tijd dat de EO en Joop van Ellende een show voor álle mensenzielen maken: Mohammed, the Musical

  Wordt het niet eens tijd voor Mohammed, the Musical? Ik woonde net als Jezus in Jeruzalem. Dat maakt mij niet meteen een kenner van de beste man, maar ik heb mij ter plekke wel verdiept in zijn handel en wandel. Zo kwam ik op basis van het turven der Heilige Graven tot de conclusie dat er minimaal drie historische Jezussen moeten zijn geweest. Wie verder iets zinnigs wil lezen over de Heere Jezus,
 2. 'Aan mijn bekering is geen dramatische crisis voorafgegaan: ik besloot dat God moest bestaan'

  'Aan mijn bekering is geen dramatische crisis voorafgegaan: ik besloot dat God moest bestaan'

  Kefah Allush heeft Palestijnse roots maar genoot een Hollandse jeugd. Voor de EO maakt hij al ruim tien jaar programma's, zoals nu weer Van Ninevé naar Nazareth. 'Ninevé, daar was het meest te ontdekken. Het is een ruïnestad bij Mosul, in Noord-Irak. Voor ons programma ontmoette ik daar een sjiitische moslim die emotioneel werd omdat er niet goed wordt gezorgd voor de archeologische overblijfselen
 3. Komt Tijs van den Brink een keer uit zijn gristenbubbel, is het weer niet goed

  Komt Tijs van den Brink een keer uit zijn gristenbubbel, is het weer niet goed

  Links én rechts geven af op de serie over islamitisch Nederland van Tijs van den Brink (EO). Het is ook nooit goed. Tijs van den Brink is een veelzijdig mens. Hij is een programmamaker van christelijke huize en supporter van PSV. Ook houdt hij van wielrennen. Maandag kwamen er een paar stempels bij. Hij is een islamknuffelaar. Ook is hij, verwarrend genoeg, een islamofoob. Denk hier de woedend nee