Dag In Dag Uit - 2160 resultaten

 1. 'Als rasechte Nederlander moet ik ook over het weer in Sofia kunnen zeuren'

  'Als rasechte Nederlander moet ik ook over het weer in Sofia kunnen zeuren'

  De Ombudsclown behandelt vragen, klachten en opmerkingen over zaken waaraan eigenlijk niets te doen is. 'Geachte Ombudsclown, mijn klacht betreft de weerpagina. Voorheen was ik abonnee van het Algemeen Dagblad en daar staat in het lijstje met temperaturen voor diverse plaatsen ook Sofia. Later verruilde ik het AD voor de Volkskrant, waar Sofia niet wordt genoemd. Ik wil nog steeds weten wat de tem
 2. Carla Bruni ging van 'dromerig ex-topmodel met gitaar' naar 'vergeetachtige nachtclubzangeres op leeftijd'

  Carla Bruni ging van 'dromerig ex-topmodel met gitaar' naar 'vergeetachtige nachtclubzangeres op leeftijd'

  . De enige artiest over wier carrièreontwikkeling ik wetenschappelijkerwijs iets kan zeggen, is Carla Bruni. Ik zag haar optreden in Parijs in 2013, toen haar franseliedjesplaat net uit was. Ze werd grijs gedraaid door elke wannabe-Française van de wereld en ze was nog redelijk pril getrouwd met Sarkozy, die in het publiek zat, wat ik indrukwekkend vond. Nu zag ik haar zingen in Carré, vijf jaar l
 3. In de badkamer ontdekten ze een vloer onder water waar taugé in gekweekt werd

  In de badkamer ontdekten ze een vloer onder water waar taugé in gekweekt werd

  In de zeventiger jaren betrokken we een flat in Heemskerk. We gingen samenwonen in een mooie grote ruimte op de derde verdieping, die we gezellig maakten met zeegrasmatten op de vloer, gordijnen met oranje psychedelische patronen, twee manoustoelen en een bielzen tafel met veel asbakken, een pick-up en onze eerste elpees; het leven was vurrukkuluk. Tot we nieuwe bovenburen kregen, Chinezen die na