Aaf Brandt Corstius - 511 resultaten

 1. Net toen Aaf dacht alles wel gezien te hebben, zag ze André Kuipers in de Albert Heijn

  Net toen Aaf dacht alles wel gezien te hebben, zag ze André Kuipers in de Albert Heijn

  Ik doe mijn boodschappen bij een Albert Heijn waar, en daar kan ik niks aan doen, het is gewoon zo, veel Bekende Nederlanders hun boodschappen doen. Acteurs, cabaretiers, alle kandidaten uit alle seizoenen van Wie is de mol?, heel veel Slimste Mensen, tafeldames, Nederlandstalige rappers. Dat werk. Ik dacht dus dat ik alles wel had gezien bij de spruitjes, de broodafdeling en bij de koude vleeswar
 2. Aaf zit op een enorm goede aardstraal als het om mode gaat: kleding van menopausale vrouwen

  Aaf zit op een enorm goede aardstraal als het om mode gaat: kleding van menopausale vrouwen

  Heel soms heb je het gevoel dat het universum precies met je meedraait, als het universum tenminste draait, want dat weet ik niet zeker. Wat ik bedoel is dat ik soms het gevoel heb dat een modetrend zich aanpast aan mijn leven op dat moment. Soms ook niet, trouwens. Soms draait het universum net even een kwartslag anders en kun je niet deelnemen aan een modeverschijnsel. Het naveltruitje, bijvoorb
 3. Aaf Brandt Corstius: Gratis internet! In heel Europa! Nu hebben we het en willen we het niet

  Aaf Brandt Corstius: Gratis internet! In heel Europa! Nu hebben we het en willen we het niet

  Eigenlijk was het natuurlijk superlief van Neelie Kroes, maar toch zat ik deze week met een vriend en een vriendin op een terras en overpeinsden we zeker een halfuur hoe we op vakantie geen gebruik zouden maken van het gratis internet. Het gratis internet! In heel Europa! Wat een heilige graal dat toch vele jaren is geweest. Het levenswerk van Neelie Kroes, haar hele ziel en zaligheid heeft ze eri