Kies nú voor de journalistiek van de Volkskrant

compleet

Word lid van de Volkskrant

Digitaal

Digitaal Basis

Onbeperkt artikelen
2,00 per week
33% KORTING
Introductietarief

Digitaal

Ma t/m za de digitale krant,
Onbeperkt artikelen
3,50 per week
42% KORTING
Introductietarief
Digitaal + papier
meest gekozen

Zaterdag + Digitaal

Zaterdag de papieren krant,
Ma t/m za de digitale krant
4,00 per week
45% KORTING
Introductietarief

Compleet

Ma t/m za de papieren krant,
Ma t/m za de digitale krant
6,50 per week
41% KORTING
Introductietarief

Hebt u al een abonnement op de Volkskrant en hebt u een vraag?

Waarom zij de Volkskrant lezen

Lezer Rembrandt Frerichs

Wat kunst en cultuur betreft kom je bij de Volkskrant echt aan je trekken

Voor de dagelijkse nieuwsvoorziening kun je ook nog wel op nieuwswebsites terecht, maar wat kunst en cultuur betreft kom je bij de Volkskrant echt aan je trekken. Uit de krant haal ik relevante informatie over de partijen waarmee ik artistieke contacten heb. Met zulke berichten zet de Volkskrant me vaak op een voorsprong.
Lezer Ronald Smallenburg

De Volkskrant geeft mij munitie om te begrijpen hoe de wereld in elkaar steekt

Ik heb soms het idee dat we van alle kanten bestookt dreigen te worden met nepnieuws. Ik vind het een gevaarlijke ontwikkeling als er verschillende interpretaties van nieuwsfeiten ontstaan, of als er geruchten over mensen worden verspreid. Gelukkig zijn er nieuwsbronnen zoals de Volkskrant die daartegen ingaan en laten zien hoe het werkelijk zit.
Lezer Fenno Verdaasdonk

De Volkskrant belicht een onderwerp van a tot z

In een wereld waarin je wordt overspoeld met informatie, is het prettig om een nieuwsbron te hebben met heldere stukken, die de ruimte laten om je eigen mening te vormen. In de Volkskrant wordt vanuit verschillende perspectieven naar actuele thema’s gekeken. Als creatief strateeg voor sociale en duurzame ondernemingen haal ik er veel kennis uit, waarmee ik op mijn beurt weer bedrijven kan inspireren.
Lezer Eline Timmermans

Een paar Volkskrant-rubrieken hebben mijn hart veroverd

Op zaterdag verheug ik me op het Volkskrant Magazine. Een paar rubrieken hebben mijn hart veroverd, zoals 'Die ene patiënt'. Dat zijn indrukwekkende verhalen die nuance in maatschappelijke discussies brengen. Een andere favoriet is de receptenrubriek 'De Volkskeuken'. Daar heb ik al een aantal succesnummers aan overgehouden.

Over de Volkskrant

Alles wat op de site, in de app en in de krant staat, wordt vergaard, gecheckt en gepresenteerd door een redactie van 190 journalisten en 500 freelancers. Onder wie prominente columnisten, onderzoeksjournalisten, topinterviewers en een netwerk van 18 correspondenten over de hele wereld. De Volkskrant sleepte de afgelopen jaren van alle media dan ook de meeste journalistieke prijzen in de wacht. Naast nieuws, achtergronden en duiding heeft de Volkskrant veel aandacht voor debat en opinie, waarbij alle kanten aan bod komen. De Volkskrant gidst zijn lezers uitgebreid door politiek, wetenschap, kunst en cultuur, literatuur en sport.


U kunt de Volkskrant op veel verschillende manieren lezen: van alle dagen thuisbezorgd tot de Volkskrant op smartphone, tablet of computer. Maar hoe u de krant ook leest, overal vindt u de journalistiek zoals u van ons gewend bent: relevant en plezierig om te lezen. En met uitgebreide aandacht voor vormgeving en fotografie, zowel op papier als digitaal.

Over de Volkskrant

Veelgestelde vragen