Voeding - 1634 resultaten

  1. Kakkerlaksaté en pad thai op straat: in Bangkok mag het straks niet meer

    Kakkerlaksaté en pad thai op straat: in Bangkok mag het straks niet meer

    Thailand is volgens CNN de beste plek voor straatvoedsel ter wereld. Al twee jaar op rij voert Bangkok de wereldstraatvoedsellijst van de televisiezender aan. En wat doet de Thaise (militaire) overheid? Zij verbiedt straatvoedsel. Het is gedaan met de straten gevuld met etensgeur, met soep, noedels, visbolletjes, gegrilde-kakkerlakkensaté, witte en oranje worst, Tom Yam en ander sea- en landfood.
  2. 'Voor 15 euro had ik een grandioos ontbijt aan boord van Austrian Airlines'

    'Voor 15 euro had ik een grandioos ontbijt aan boord van Austrian Airlines'

    Hij is de 'Michelingids' voor vliegtuigmaaltijden in eigen persoon: Nik Loukas, Australiër en oprichter van de site inflightfeed.com. Nik Loukas (37) was 8 jaar toen hij tijdens een vakantie met zijn ouders zijn eerste vliegtuigmaaltijd kreeg voorgeschoteld. 'Ik herinner me hoe ik naar die edelstenen van aardappelen staarde en dacht: wat is dit? Ik was meteen gefascineerd en besloot dat ik op een